ale jak mają zablokowac? beda dekodowac VIN i sprwdzac , czy dana czesc i wyposazenie byla zgodna z wyprodukowaniem auta?
Co można zmienić w Arteonie - modyfikacje
Re: Co można zmienić w Arteonie - modyfikacje
Po podlaczeniu do komputera vin sam sie zdekoduje z wyposazeniem, nic nie trzeba szczegolnie szukac...
za taka przerobke moga uniewaznic gwarancje na cala elektronike samochodu, jak im sie oczywiscie bedzie chcialo...
za taka przerobke moga uniewaznic gwarancje na cala elektronike samochodu, jak im sie oczywiscie bedzie chcialo...
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
- Blazio1946
- Posting Freak
Blazio1946 pisze: ↑28.05.2018, 20:26Taki gadżet z 1,5$
https://pl.aliexpress.com/item/1P-Gear- ... 5c0fZanGSH
Tak wygląda w realu
powiem dyplomatycznie:):) ten kondom szalu nie robi...
- Blazio1946
- Posting Freak
Dzisiaj go wyrzuciłem, wizualnie lipa i w dotyku gałka nieprzyjemna. Przycisk od zmiany położenia skrzyni jakoś za głęboko.
Zalozylem takie lopatki
Aluminium , bardzo porzadnie wykonane
Aluminium , bardzo porzadnie wykonane
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
- pablo_bios
- Member
- Kontakt:
U mnie kierownica i łopatki nabrały nowego kształtu
Nowe obszycie dużo lepiej leży w dłoniach, a sama kierownica jest nieco grubsza - przyjemny efekt
Nowe obszycie dużo lepiej leży w dłoniach, a sama kierownica jest nieco grubsza - przyjemny efekt
www.instagram.com/pablobios
www.project-car.pl
Profesjonalne doradztwo przy zakupie samochodu.
tel. 725 081 724
Profesjonalne doradztwo przy zakupie samochodu.
tel. 725 081 724
to ja się w końcu wziąłem za klapkę przeciwsłoneczną kierowcy. Jako były kierowca passata B8 dojeżdżający do pracy codziennie przez 60 kilometrów ze słońcem od lewej strony co rano, nie wytrzymałem długo bez wyciąganej klapki.
Plan był taki, żeby przy zmianie samochodu podmienić klapkę pomiędzy passatem a arteonem, ale niestety nie umiałem tego zrobić. W związku z tym zamówiłem taką klapkę na allegro (całe 50 zł, niestety trochę inny odcień) i doszukałem się jak to trzeba wykonać. Efekt widać na zdjęciu - lewa góra oryginalna klapka, prawa góra narzędzie potrzebne (ja trochę zeszlifowałem szczypce bo były za grube) oraz zdjęcie jednego z dwóch zaczepów, na dole już nowa klapką - po lewej wsunięta, a po prawej całkowicie wysunięta.
Plan był taki, żeby przy zmianie samochodu podmienić klapkę pomiędzy passatem a arteonem, ale niestety nie umiałem tego zrobić. W związku z tym zamówiłem taką klapkę na allegro (całe 50 zł, niestety trochę inny odcień) i doszukałem się jak to trzeba wykonać. Efekt widać na zdjęciu - lewa góra oryginalna klapka, prawa góra narzędzie potrzebne (ja trochę zeszlifowałem szczypce bo były za grube) oraz zdjęcie jednego z dwóch zaczepów, na dole już nowa klapką - po lewej wsunięta, a po prawej całkowicie wysunięta.
Może się komuś przyda...zawsze to kilka koni więcej :-) dla tych bez 4Motion oczywiście
http://allegro.pl/schowek-na-telefon-po ... ml#thumb/1
http://allegro.pl/schowek-na-telefon-po ... ml#thumb/1
2.0 TSI 190 KM
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: RE: Co można zmienić w Arteonie - modyfikacje
Kupowales dla siebie z ali? Może ktoś zamawiał te przyciski i wypowie się o jakości wykonania?kriss555 pisze: ↑02.11.2017, 19:51Na aliexpress ok 130zl caly komplet przelacznikow szyb
http://s.aliexpress.com/IfQ3Yz2e
Nie wiem czy kupić z ali czy dołożyć kilka zł i mieć oryginał.