Nie o wersję map mi chodziło, wchodzisz w ustawienia telefonu -> Aplikacje -> Usługi Google PlayRkarcz pisze: ↑02.06.2018, 16:19No właśnie mam Xiaomi przez baterię i pancerność mechaniczną. Jako zastępczy okresowo. A normalnie mam Motorolę Moto X Force. Telefon nie do zdarcia. I średnio mi się chce zmieniać telefon pod samochód.
Ale z drugiej strony TomTom na telefonie jednak kładzie dokładność nawigacji VW. Pewnie na zachodzie jest mega aktualna bo się nie buduje nowych dróg. Ale w PL jakość map jest taka jaka jest. Jest dokładnie to samo co miałem do tej pory + korki - te działają bardzo dobrze i jak mi się nie pali to telefon leży i nie jest mi do niczego potrzebny. Ale obecnie jestem na Mazurach i gdzie nie pojadę coś. Ostróda, Olsztyn rozkopane. Stara 7ka nakłada się na S7. Koszmar..
Dlatego szukam połączenia telefonu z autem. Ostatecznie przeżyję bez tego. Aż tak mi to niezbędne jak ma być tylko AAuto. Mapy Googla są bardzo słabe w obsłudze, korkach, propozycji nowych map czy mijaniu zatwardzeń.
Do wersji 12.2.21 będzie działał carstream. Jeżeli masz nowszą musisz ją odinstalować i zainstalować max werję którą podałem.