Zetknąłem na stronę VW i są za 220-230. Ale to normalna cena więc pewnie te 5-7% dadzą bez gadania. Wtedy zejdziesz do 205-210.
Ten wygląda sensownie. Ma wszystko co bym chciał, tylko felgi 20" to chyba nie najlepszy pomysł.
Mialem passata b8 2 lata. W prownaniu do Arteona gorzej sie prowadzi, jest zdecydowanie mniej komfotowy, Arteon na felgach 19 lepiej wybiera nierownosci niz passat ma 17, w passacie stuka tylne zawieszenie i do tej pory do konca tego nie wyliminowali, zawoeszenie jest zdeycowanie glosniejsze. Pozatym skrzynia jest 6 biegowa, jest glosniej i wiecej pali, skrocili biegi ze zwyklego dq250, na dluzszej trasie uciazliwe. Wolalbym dolozyc te 20tys do arteona...
Witam Jacekpolok, zastanawiam się gdzie Ty w Audi A4,A6,A7 oraz BMW5 widziałeś składane tylne fotele z przycisku z poziomu bagażnika ??? W BMW serii 5 są owszem przyciski odblokowujące zamek tylnych siedzeń w bagażniku ale co z tego jeśli one się nie składają automatycznie tylko i tak pociskasz do środka auta żeby je złożyćJacekpolok pisze: ↑09.06.2018, 22:47Kris ja znalazlem jeszcze: obudowa akumulatora papier vs plastik, skladanie foteli od strony bagaznika przyciskami, chrom wykonczenie przyciskow, otiwerany ze schowkiem jak w audi podłokietnik z wysuwanym uchwytem na napoje, regulowane zaglowki w 2 poziomach, wieksze schowki, otiweranie szyb tyl, schowek nad lusterkim, ciche silniczki lusterek, mniej zaslepek wokol galki zmiany biegow, solidniej wykonane listwy chrom, mata w bagazniku nad zapasem- nie klejona, nie zapada sie, kolo zapasiwe w standardzie...
Felgi 20" to fantastyczny pomysł! Po 10 tyś km już wiem, że nie zamieniłbym ich na żadne inne. Samochód wygląda na nich od razu dużo lepiej(szczególnie na ciemnych), a z DCC wcale nie zabierają tak dużo komfortu jak się spodziewałemgrzeko pisze: ↑11.06.2018, 20:49Ten wygląda sensownie. Ma wszystko co bym chciał, tylko felgi 20" to chyba nie najlepszy pomysł.
https://www.otomoto.pl/oferta/volkswage ... 1bc69803d6
Za 210 bym go wziął.