Wasze wynegocjowane rabaty na Arteona
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: Wasze wynegocjowane rabaty na Arteona
Niestety nie sumują rabatów. Miałem podobnie z moim zakup, umowa we wrzesniu odbiór w grudniu.
Ten rabat importera 12k (na Diesla, na benzynę 4k) obowiązywał już w kwietniu, więc zapewne masz już policzony.
Witam!
U mnie wyszło: cena z 192.810zł długo negocjowane.... ale warto było :-) Cena ostateczna zakupu 157.600 zł :-)
Auto oczywiście nówka sztuka z tego rocznika - 2.0 TSi 190KM R-line
Pozdrawiam
U mnie wyszło: cena z 192.810zł długo negocjowane.... ale warto było :-) Cena ostateczna zakupu 157.600 zł :-)
Auto oczywiście nówka sztuka z tego rocznika - 2.0 TSi 190KM R-line
Pozdrawiam
-
- Senior Member
Bardzo wysoki rabat. U mnue wartosc dodatkow z rabatem dała 12% i finansowanie vw 101%. To i tak gorzej niz u Ciebie. Daj znac na forum gdzie takie warunki zeby inni tez mogli zamawiać na takim rabacie
Jacekpolok dałem słowo, że nie ujawnię danych dealera, powiem tylko że trzeba bardzo dobrze negocjować (czasami nawet naciskać), zwykły handlowiec odpada już na poziomie 10-11 %, trzeba dotrzeć do kogoś "wyżej".
Dodam też, że obowiązkiem takiej oferty był leasing (101%) oraz ubezpieczenie od VW.
Dodam też, że obowiązkiem takiej oferty był leasing (101%) oraz ubezpieczenie od VW.
-
- Senior Member
Bez sensu troche taka informacja. Forum jest po to chyba zeby pomagac sobie wzajemni i dzielic sie wiedza. Chyba ze to tylko miejsce gdzie mozna sie pochwalic i.....tyle.
Forum również jest po to, aby móc poinformować, że taki rabat jest możliwy do uzyskania (u każdego dealera) dla nowo kupujących tylko trzeba nad tym po pracować. I tyle w tym temacie. Informacja wydaje mi sié bardzo przydatna dla osob które zamierzajá kupic nowego Arteona.
* złośliwości są zdecydowanie nie na miejscu
Panie Jacku pozdrawiam i szerokości na drodze!
* złośliwości są zdecydowanie nie na miejscu
Panie Jacku pozdrawiam i szerokości na drodze!
-
- Senior Member
To nie zlosliwosc. Jak negocjujemy AC to tez potrzebują ofertę konkurencji. Nie kazdy salon daje taki rabat. Krakow np ppwyzej 10% nie dostaniesz. Dlatego wartowiedziec gdzie sie udac po rabaty. To juz lepsza bylaby informacja " w salonie gdansk mozna dostac rabat powyżej 15%".
Ja kupiłem swojego w marcu - auto z listopada 2017, ale oczywiście nówka w foliach. Specyfikacja coś koło 198 tysi ( dokładnie nie pamiętam, wyszarpana wręcz za 165 tysi, ale już nie było szans na złotówkę mniej. Na 170 zakończyłem rozmowy z handlowcem i wszedł do akcji dyrektor salonu w Poznaniu, u którego urwałem jeszcze piątkę i naprawdę nie było szans na więcej . Ten gigant rabat u kolegi trochę mi tu śmierdzi
Paweł, rabat tastowa, procentowo wyszedł podobnie do Twojego - ja póki co dostałem 11% z hakiem, ale to początek - zastanawiam się co jeszcze mogę zrobić - osoba prywatna, bez finansowania. A tak przy okazji to dzień dobry Szanowne Panie i Szanowni Panowie