Problem z bluetooth
Problem z bluetooth
Cześć,
Być może ktoś z Was się z tym spotkał. Mianowicie - nie mogłem się sparować z bt w samochodzie więc postanowiłem wyłączyć bt (w samochodzie) i włączyć jeszcze raz. Wyłączyłem...i koniec. Nie mogę tego g***a włączyć. Jak chcę "zaznaczyć" w ustawieniach to w ogóle nie reaguje. Restart auta nie pomógł.
Ma ktoś jakiś pomysł? Jak z taką pierdołą będę miał jechać do serwisu to mi ręce opadną.
Być może ktoś z Was się z tym spotkał. Mianowicie - nie mogłem się sparować z bt w samochodzie więc postanowiłem wyłączyć bt (w samochodzie) i włączyć jeszcze raz. Wyłączyłem...i koniec. Nie mogę tego g***a włączyć. Jak chcę "zaznaczyć" w ustawieniach to w ogóle nie reaguje. Restart auta nie pomógł.
Ma ktoś jakiś pomysł? Jak z taką pierdołą będę miał jechać do serwisu to mi ręce opadną.
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: Problem z bluetooth
Spróbuj przez wróć do ustawienia fabryczne.
Skasuje wszystkie wpisy i to co pozmieniales.
Skasuje wszystkie wpisy i to co pozmieniales.
No właśnie tego chciałem unikanąć. Próbowałem przez zresetowanie tylko "Media" ale nic nie dało. Jak nie będzie więcej pomysłów to faktycznie zrobię jak piszesz.
Ja miałem podobny kłopot z testówka jaką otrzymałem od dealera, nie dałem rady sparować telefonu z autem... po oddaniu auta do dealera zwróciłem na to uwagę do handlowca, mieli niby to sprawdzić i zobaczyć co jest grane, ale musiałem już wracać i nie wiem na czym się skończyło.
Ostatnio zmieniony 12.07.2018, 08:31 przez tastow, łącznie zmieniany 1 raz.
Wracam do auta po paru h, odpalam, bluetooth mogę włączyć, telefon się paruje, wszystko ok bez resetu... WTF. No ale grunt że działa.
- Blazio1946
- Posting Freak
No kto by się spodziewał... samo się zrobiło
Wygląda na to, że po dłuższym postoju funkcję można normalnie włączyć. Wyłącz/ włącz silnika to zbyt krótki restart.
Wygląda na to, że po dłuższym postoju funkcję można normalnie włączyć. Wyłącz/ włącz silnika to zbyt krótki restart.
No dokładnie no nic, może komuś się ta wiedza przyda