Light Assist
Re: Light Assist
Ja mogę pomóc zdalnie
Ale najpierw sprawdź menu CAR/oświetlenie i popchnij manetką świateł do przodu.
Ale najpierw sprawdź menu CAR/oświetlenie i popchnij manetką świateł do przodu.
Eldar. Sprawdzałem wszędzie gdzie możliwe. W menu samochód w oświetlenie , mam tylko „dynamiczne światła kierowane” i nic więcej. Przełączając dźwignię do przodu włączają się po prostu światła drogowe i ich tradycyjna niebieska ikonka, jak w innych autach. Jestem bardzo zainteresowany Twoją ofertą.
dla mnie to jest nie logiczne, zapłaciłeś za LA więc musisz je kur** mać mieć jedziesz do serwisu i mają Ci to biegiem uruchomić, jesli jest to jakiś babol.Paweł76 pisze: ↑21.05.2018, 07:16Witam ! Natknąłem się na ten wątek, sprawdziłem u siebie i też mam zonk. Nie działa ani LA ani DLA. Mam tylko tradycyjne światła, ręcznie przełączane krótkie/długie... A wszystkie pakiety w aucie mam, kupione w marcu 2018 z wyprzedaży rocznika 2017. Czy ktoś z Wlkp może w tym pomóc? Aktywować ?
Oj Wrocławskie ASO jak bede miał takie akcje to was normalnie rozniosę ...
Mam to samo. ASO w Sosnowcu nie potrafi sobie z tym poradzić. Mam dostać jakąś rekompensatę. DLA nie zamawiałem ale Light Assist już tak. Od nowości nie działa. Chcę skorzystać z usług Eldara choć mam obawy o gwarancję w przypadku mieszania w ustawieniach. Do tego auto w leasingu...
Cześć. U mnie temat ogarnęli w Aso Porsche Krańcowa w Poznaniu i DLA od wczoraj śmiga
Mam pytanie czy w aucie z sierpnia 2017 można uaktywnić automatyczne świtła drogowe bez utraty gwarancji i czy po takiej modyfikacji po kolejnej wizycie w ASO podpięcie do komputera nie wykasuje nowych ustawień.
-
- Senior Member
Zmiana ustawien to ryzyko utraty gwarancji.
Oki dzięki, ale czy można to jakoś zrobić bez utraty gwarancji? W ASO podali mi namiary do gościa który moze to zrobić ale kazali jego zapytać co będzie gdy auto wróci na przegląd.
Jak wroci na przeglad to nikt nie bedzie szukal tskich zmian. Jakby byla aktualizacja to wykasuje te nowe ustawienia i trzeba nedzie robic od nowa. Nie spotkalem sie z problemami po zmianach kodowania
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
-
- Senior Member
Kriss- jezeli cos ulegnie uszkodzeniu tp serwis bedziw szukal jak z odpowoedzialnosci sie wymigac. A grzebanie w ecu jest ppdstawa dp tego. Do cxasu gdy nie ma usterek- rownjez nje widze problemu.