Wady i usterki jakościowe - swobodna dyskusja tu można się wygadać
Re: Wady i usterki jakościowe - swobodna dyskusja tu można się wygadać
Na szczescie uklad jest progresywny 2 obroty od oporu do oporu
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
Fotel pasażera, auto ma 23 tys przebiegu z czego pasażer przejechał z 5 tys. Masakra za niedługo przegląd i reklamacja dk oporu
Mysle ze nic nie zwojujesz. Takie usterki rozpatruja do 10 tys i 6mcy potem powiedza ze eksploatacyjne. Ale probowac mozna. U mnie wymienili pobobne na oparciu ale bylo od poczatku i od razu mowili ze dobrze ze od razu
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
Witam forumowiczow, ja w moim Arteonie niestety borykam się z problemem skrzypiacej kierownicy (dokładnie skrzypi element łączący kierownice z deską).
Skrzypienie pojawia się od małych prędkości a swoją maksymalna moc osiąga przy około 140 km/h (już skrzypi stale bez przerw) Czy ktoś już może spotkał się z tym problemem lub ma pomysł jak go zniwelować? Z góry dziękuję za porady!
Skrzypienie pojawia się od małych prędkości a swoją maksymalna moc osiąga przy około 140 km/h (już skrzypi stale bez przerw) Czy ktoś już może spotkał się z tym problemem lub ma pomysł jak go zniwelować? Z góry dziękuję za porady!
Arteon R-Line 2.0 TSI 280 hp 4x4
Hint: Plastik kolumny zle spasowany - miałem to samo w civicu. Niech ASO poprawi.
- Blazio1946
- Posting Freak
Tak wygląda mój pas 19 tys przebiegu dodam, że tylko ja nim jeżdżę.
No cóż, pas jest problemem, jest dosyć cienki, do tego klamry są pod dziwnym kątem i pas się w nich marszczy. Zauważyłem to podczas jazdy próbnej, ale nikt się wcześniej nie skarżył, więc uznałem, że to wada konkretnego egzemplarza. Ciekawe jak jest w passacie...
Po 4 miesiacach uzytkowania pojawiły sie wżery na chromach na dole drzwi i zderzaku z tyłu o ktorych juz ktoś wspominał. Nie trzeba bylo nawet zimy i soli. Gość z serwisu zachowywał sie jakby problem chromow byl mu doskonale znany.
- Blazio1946
- Posting Freak
Jest im znany z passatow b8. Sam mialem wymieniane w pasku. Moje obecnie wyglądają normalnie ale będę czujnie obserwował.
hej ,czy ktoś mógłby wrzucić foto tych chromów?