Fotoradary - POI
Re: Fotoradary - POI
@czarny napisz do mnie wiadomość prywatną z adresem email to wyślę ci plik zip z wersjami na 3 typy nawigacji w zależności od tego jaką masz to sobie skopiujesz odpowiednie pliki.
Mam DM z kartą SD oryginalna,czyli na nią pliki skopiować? Do któregoś konkretnego katalogu?
2.0 TSI 190 KM
Ja tak samo a skopiowalem folder na drugą kartę SD i wykryło POI użytkownika automatycznie.
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
Juz nie pamiętam ale sciągnąłem wersje na DM i to co bylo w folderze przeniosłem na czystą kartę SD. Swoją drogą zauważyłem dziwne zachowanie. Czasami pojawiają mi się wszystkie kategorie POI, nawet te które nie są aktywowane, a czasami jest tylko to co wybrałem. Zmiana następuje po wyłączeniu silnika i jest losowa.
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
DP pytanie czy idzie ustawić odległość ostrzegania przed fotoradarami? Mnie ostrzega parę metrów przed samym radarem co się mija z celem, ponieważ nie mam szans na reakcję.
Odświeżam temat, wie ktoś jak dodać punkty POI przez Car-net z powiadomieniem dźwiękowym? Po usunięciu przez VW strony do konwertowania gotowych plików trzeba dodawać je przez Car-net lecz nie można dodać pliku z dźwiękowego. Wie ktoś jakim programem to zrobić lub jakiś link do strony?
Cześć
również proszę o wstawienie linka lub jak się da to na email
również proszę o wstawienie linka lub jak się da to na email
-
- Member
Na DP byloby juz idealnie