Discover Pro vs Discover Media
Re: Discover Pro vs Discover Media
Warto. Jedyny minus to brak pokretel. Co do wybietania glosowego z navi dzisla srednio po polsku ale z telefonem bezblednie. Po co wiecej portow usb? Zeby mozna bylo naladowac telefon pasazera czy miec wolny port pod pendriva. Discovery pro nie ma problemow z czytaniem znakow drogowych, mapy sa na dysku a nie na karcie, aktualizacja bezproblemowa przez karte albo pendrive, nie tezeba sie martwic fabryczna karta z mapami...
Kto co woli, ale osobiscie uwazam ze warto, uzywalem jednej i drugiej...
Kto co woli, ale osobiscie uwazam ze warto, uzywalem jednej i drugiej...
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
-
- Senior Member
Wybieranie glosowe dziala identycznie w dm i dp- oczywiscie mowie o internetowym. Z navi- totalna pomylka. W dm mam usb w schowku, usb z tylu, usb w zapalniczce i oprocz tego 2 zapalniczki. Skad pomysl ze dm ma 1 usb? Czyta znaki bez problemów a krytycznie podchodze do arteona. Bez roznicy czy mapa na karcie czy dysku. Aktualizacja ta sama. Minus to mniejszy ekran. I tak jest dm duzy w porownania do vw cc ale dp faktycznue wiekszy. Biorąc pod uwage co ważniejsze w aucie to lepiej grzanie foteli tyl, elektryka bagaznika, hak, led listwy niz dp.
To inne pytanie. Dp czy kamery 360? Kto za co?
- Blazio1946
- Posting Freak
Nie wiem jak teraz bo w konfiguratorze ostano nie siedzę ale wcześniej area view 360 było w pakiecie (chyba) innowacyjnym z innymi dodatkami w korzystnej cenie aż żal było nie wziąć.
Wcześniej miałem B8 ze zwykłą kamerą teraz mam area view - czasami się "rozejrzę" na boki ale głównie i tak tylko kamera tył.
DP czy area view to zdecydowanie DP.
Wcześniej miałem B8 ze zwykłą kamerą teraz mam area view - czasami się "rozejrzę" na boki ale głównie i tak tylko kamera tył.
DP czy area view to zdecydowanie DP.
area view 360 było w pakiecie, ale jeśli miałbym wybierać DP a area view, to oczywiście brałbym area view. Do DM wrzucasz kartę 64GB czy ile tam chcesz i po co wówczas dysk twardy ? Zresztą muzykę możesz mieć równie dobrze i na karcie SD i na tel. DM czyta idealnie znaki, nie miałem z tym żadnego problemu ani razu. A pokrętła przydają się głównie dla pasażera lub na postoju i cieszę się że nie zrezygnowali z nich w DM.
Właśnie obejrzałem kilka filmików o nowym DPro 2018.. Ekran jest niesamowicie duży.. Jednak bardziej przekonuje mnie DPro..DM wygląda już nie tak nowocześnie, a w tym samochodzie przecież chodzi o innowacje:)
To może jeszcze zapytam Waszego zdania.
Area View 360 czy panorama?
Mówisz o innowacjach a zastanawiasz sie nad Area View 360? przecież ten system staje sie podstawowym wyposażeniem.S0meth1ng pisze: ↑23.08.2018, 08:20Właśnie obejrzałem kilka filmików o nowym DPro 2018.. Ekran jest niesamowicie duży.. Jednak bardziej przekonuje mnie DPro..DM wygląda już nie tak nowocześnie, a w tym samochodzie przecież chodzi o innowacje:)
Ja panoramy nie brałem, w testowym samochodzie jakoś nie przypadł mi do gustu, prócz fajnego wyglądu jak dla mnie nic nie wnosi.
WV ARTEON R-LINE 190 TSI 2018
Dla mnie area view to po prostu rewelacja, żona nie moze sie tez tego nachwalic, wszystko widać, parkowanie przy krawęzniku, odległości do innych aut na parkingu - ja bym wymierał Area View, panorama jest OK, ale przy uchylonym zawsze to dodatkowy hałas
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Bierz jedno i drugie Szklany dach poza wyglądem w pochmurne dni naprawdę wpuszcza sporo światła...poza tym w bardzo duży atut przy odsprzedazy...
2.0 TSI 190 KM
I tak już duża kwota wychodzi...
Jak dla mnie lusterka w dół, tylna kamera i czujniki parkowania, to wystarczające... Nie wiem.. Z drugiej strony faktycznie fajny bajer... Ale z panoramą ładnie wygląda i zawsze lubiłem auta z schiberdachiem