Wrzuć fotę w wolnej chwilipixeldepth pisze: ↑23.08.2018, 23:10Iphone 8 wchodzi co do milimetra Nawet widać ikonę ładowania bezprzewodowego.
Ja mam niestety Plusa, więc...
Wrzuć fotę w wolnej chwilipixeldepth pisze: ↑23.08.2018, 23:10Iphone 8 wchodzi co do milimetra Nawet widać ikonę ładowania bezprzewodowego.
Też mówiłem, że Plusy są za duże dopóki nie kupiłem Teraz nawet X jest za mały, bo pomimo większego ekranu brakuje mu szerokości, a przy pracy z dużą ilością PDF ma to znaczenie, dlatego czekam na X Pluspixeldepth pisze: ↑23.08.2018, 23:17Dla mnie plusy za duże i teraz mam szczęście, że się mieści Swoją drogą porażka taki rozmiar. Chcąc podłączyć kabel usb do CarPlay telefon już nie jest w stanie poprawnie leżeć w tym miejscu. Używając CarPlay podłączam kabel w schowku centralnym a telefon ląduje w miejscu na kubek
To Prawda przy PDF-ach i dużych projektach każdy telefon jest maly....pablo_bios pisze: ↑24.08.2018, 01:22Też mówiłem, że Plusy są za duże dopóki nie kupiłem Teraz nawet X jest za mały, bo pomimo większego ekranu brakuje mu szerokości, a przy pracy z dużą ilością PDF ma to znaczenie, dlatego czekam na X Pluspixeldepth pisze: ↑23.08.2018, 23:17Dla mnie plusy za duże i teraz mam szczęście, że się mieści Swoją drogą porażka taki rozmiar. Chcąc podłączyć kabel usb do CarPlay telefon już nie jest w stanie poprawnie leżeć w tym miejscu. Używając CarPlay podłączam kabel w schowku centralnym a telefon ląduje w miejscu na kubek
Ja na stałe przewód Lightning mam wpięty w schowku(w "miejscu na telefon" trzymam mikrofibrę - wiadomo po co i piloty do bram), więc u mnie zawsze przy uruchamianiu CarPlay telefon ląduje w schowku