Discover Pro vs Discover Media
Re: Discover Pro vs Discover Media
Znalazłem ten wątek w Google. Ogólnie szukałem czym się róznią DM vs DPro. Akurat chcę kupić Tiguana.
Ale wszystkie opinia i tak są jak najbardziej przydatne
Ale wszystkie opinia i tak są jak najbardziej przydatne
A jeśli to jest częścią tego pakietu co samo kręci kierownicą to się zgodzę
- Blazio1946
- Posting Freak
Taką panoramę też bym brałJacekpolok pisze: ↑23.08.2018, 18:24Panorama w zimie i tak zamknketa zawsze bo mrozy i nieszczelnosc. W lecie zasłonięte bo grzeje w glowe. Ten mikro uchyl to lepiej oknem zrobic. Faktycznie lat8wej sprzrdac auto z dachem el . Gdyby byla opcja 0aboramy w vw- bylbym za
- Załączniki
-
- volkswagen-arteon-06.jpg (13.91 KiB) Przejrzano 6125 razy
- pablo_bios
- Member
- Kontakt:
Łooooo no i to jest panorama, za którą warto zapłacić! Brałbym!Blazio1946 pisze: ↑23.08.2018, 22:39Taką panoramę też bym brałJacekpolok pisze: ↑23.08.2018, 18:24Panorama w zimie i tak zamknketa zawsze bo mrozy i nieszczelnosc. W lecie zasłonięte bo grzeje w glowe. Ten mikro uchyl to lepiej oknem zrobic. Faktycznie lat8wej sprzrdac auto z dachem el . Gdyby byla opcja 0aboramy w vw- bylbym za
www.instagram.com/pablobios
www.project-car.pl
Profesjonalne doradztwo przy zakupie samochodu.
tel. 725 081 724
Profesjonalne doradztwo przy zakupie samochodu.
tel. 725 081 724
Za taka panoramę tez bym zapłacił ale nie za ten szyberdach przez ktory jest mniej miejsca nad głowa
Czy ktoś rozwiązał taką przypadłość jak brak okładek albumów w Discovery Media przy podłączeniu telefonu przez BT? W moim przypadku jest to iPhone 7 i muzykę odtwarzam ze Spotify. Zanim kupiłem swojego Arteona na 2 dni miałem z jazdy demonstracyjnej wyposażonego w Discovery Pro i tam okładki normalnie były wyświetlane przy odtwarzaniu przez BT. Przy podłączeniu przez kabel USB wszystko jest ok. Uprzedzając pytania iOS ten sam, nic nie aktualizowałem itp.
A czy działa Wam przewijanie utworów odtwarzanych przez BT ze Spotify? Mi pokazuje się komunikat, że funkcja jest niedostępna. Mam Discovery Media
Masz na myśli przewinięcie o kilka sekund czy całego utworu? To pierwsze u mnie nie dziala.
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
chodziło mi o przewijanie o kilka sekund
nie działa, tylko na telefonie można