Czas oczekiwania na samochód
RE: Czas oczekiwania na samochód
W końcu - zablokowany 42. Zamawiałem w 25.

U mnie już 18wrzesnia był w Polsce miesiąc czekania na auto, a tak straszyli... W sobotę jak załatwię formalności powinienem wyjechać

- 
				Maciej Janeczek
- Junior Member
Zamówiłem na początki sierpnia 190 KM r-line i wczoraj zadzwonili ze już w Polsce jest. Wstępnie miał być w grudniu.

Ostatnio zmieniony 29.09.2017, 20:45 przez Maciej Janeczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Zamawiałem w 33 tygodniu i już mam oficjalnie "listem" potwierdzenie że zostało wyprodukowane w połowie 39 tygodnia.  Elegance 240 + prawie wszystkie dodatki.

Moj 280 tsi elegance plus wszystkie dodatki oprocz head up’a zamowiony w polowie sierpnia, wyprodukowany w 38 tygodniu i od dwoch tygodni czeka na transport...ciekawe ile jeszcze bedzie stal??? Na passata po wyprodukowaniu czekslem 6tyg 2 lata temu

- 
				Piotr Żurek
- Junior Member
Pytanie do osób którym samochód już wyjechał z fabryki - na jaki czas przed produkcją status planowany zmienił się na zatwierdzony?

- Blazio1946
- Posting Freak
Zamówiłem dzisiaj R-line 2,0 190KM + prawie wszystkie dodatki - termin planowany 47 tydzień.  Mam nadzieję na produkcję do 45 tygodnia.
Na dzień dzisiejszy jedynie felgi Rosario wydłużają oczekiwanie.

Na dzień dzisiejszy jedynie felgi Rosario wydłużają oczekiwanie.
Witam wszystkich. Forum przeglądam od poczatku istnienia ale dopiero teraz sie zarejestrowałem. Arteon zamówiony 31.08 - planowany odbiór - końcówka października.
Elegance 2.0 190, czarny + kilka dodatków.

- guttentager
- Member
No to czas i na mnie...
190tdi r-line + premium, innowacja, ambiente, DMedia, DLA, DAB i wyciszenie.
Żałuje, że zostałem na standardowych 18"Alu, ale Rosario wymagało DCC (poza budżetem), Montevideo nie mój klimat, a Chennai tylko w Elegance.
Zamówiony w KW34, planowany na 30.11, ale już jest od 2tygodni w produkcji. Dziś mam dostać potwierdzenie... Chciałbym w piątek 13ego go odebrać 

Wszystkim oczekującym - wytrwałości!!!

190tdi r-line + premium, innowacja, ambiente, DMedia, DLA, DAB i wyciszenie.
Żałuje, że zostałem na standardowych 18"Alu, ale Rosario wymagało DCC (poza budżetem), Montevideo nie mój klimat, a Chennai tylko w Elegance.
Zamówiony w KW34, planowany na 30.11, ale już jest od 2tygodni w produkcji. Dziś mam dostać potwierdzenie... Chciałbym w piątek 13ego go odebrać

Wszystkim oczekującym - wytrwałości!!!
Mik3, zamawiałem w ten sam dzień co TyMik3 pisze: Witam wszystkich. Forum przeglądam od poczatku istnienia ale dopiero teraz sie zarejestrowałem. Arteon zamówiony 31.08 - planowany odbiór - końcówka października.
 Masz już potwierdzoną datę produkcji czy na razie tylko planowaną? Ja mam planowaną na 47 tydzień.
  Masz już potwierdzoną datę produkcji czy na razie tylko planowaną? Ja mam planowaną na 47 tydzień.Btw, skąd wiadomo że Rossario wydłużają termin produkcji?