Easy Open / Close
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: Easy Open / Close
Z tą kostką potwierdzam albo na myjni na metalowej kratce od odpływów wody, można kopać i kopać za ch..a się nie otworzy.
-
- Junior Member
Panowie,
U mnie problem bo niejednokrotnie trzymając w kieszeni kluczyki siedząc np w restauracji, niechcący nacisnie się przycisk otwarcia klapy. Po wyjściu z lokalu auto stoi otworem z klapa otwarta rozdając dla przechodniów co w nim dostępne. Da się ten przycisk dezaktywowac lub żeby klapa po chwili sama się zamknęła? Trochę to denerwujące...
U mnie problem bo niejednokrotnie trzymając w kieszeni kluczyki siedząc np w restauracji, niechcący nacisnie się przycisk otwarcia klapy. Po wyjściu z lokalu auto stoi otworem z klapa otwarta rozdając dla przechodniów co w nim dostępne. Da się ten przycisk dezaktywowac lub żeby klapa po chwili sama się zamknęła? Trochę to denerwujące...
Przecież zawsze możesz deaktywowac keyless i z przezorności zawsze lepiej to robić
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
- Blazio1946
- Posting Freak
Mój też parę razy stał przez kilka godzin z otwartą klapą.
Ostatnio zmieniony 06.12.2018, 21:46 przez Blazio1946, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam tej opcji w artku - nie mam problemu samootwierającej się klapy
A czy z pilota mozna zamknąć klapę?
W oplu mozna było otwierać i zamykać klapę z pilota, u mnie w vw tylko mozna otworzyć zamknąć nie potrafię
W oplu mozna było otwierać i zamykać klapę z pilota, u mnie w vw tylko mozna otworzyć zamknąć nie potrafię
VW Arteon 2.0 BiTDI R 4MOTION
Przytrzymaj dłużej klawisz bagażnik na pilocie
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
I bądź w miarę blisko samochodu. Z 20 m nie zadziała.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
No właśnie o to chodzi ze ani naciśnięcie ani przytrzymaniei nie działa, czy to blisko czy daleko
VW Arteon 2.0 BiTDI R 4MOTION