Tapicerka skórzana vs alcantara
Re: Tapicerka skórzana vs alcantara
Ja mam alkantarę ale tylko dlatego ze Mnie tak w jajo zrobili w salonie, zamawiałem auto i tam w opcji fotel elektryczny z masażem dla kierowcy, ( chciałem elektrykę bo poprzednio w insigni miałem tak ze jak otwierałem kluczem fotel się ustawiał do mnie, żona swoim kluczem fotel jechał do niej).
Odbieram auto siadam szukam guzika do przesunięcia i zdziwko bo elektryka tylko lędźwie i oparcie reszta manual. Normalnie tak mnie wku.... Tym ze chciałem im to zostawić i wrócić autobusem.
Ale wracając do tematu myśle nad fotelem z passata, wnętrze to samo, tylko czy będzie pasował czy nie zapomnieli dać jakiegoś jednego kabelka i nici z
Odbieram auto siadam szukam guzika do przesunięcia i zdziwko bo elektryka tylko lędźwie i oparcie reszta manual. Normalnie tak mnie wku.... Tym ze chciałem im to zostawić i wrócić autobusem.
Ale wracając do tematu myśle nad fotelem z passata, wnętrze to samo, tylko czy będzie pasował czy nie zapomnieli dać jakiegoś jednego kabelka i nici z
VW Arteon 2.0 BiTDI R 4MOTION
Z passata chcesz brać te z R-Line, w skórze nappa?lkocurek pisze: ↑23.10.2018, 00:31Ja mam alkantarę ale tylko dlatego ze Mnie tak w jajo zrobili w salonie, zamawiałem auto i tam w opcji fotel elektryczny z masażem dla kierowcy, ( chciałem elektrykę bo poprzednio w insigni miałem tak ze jak otwierałem kluczem fotel się ustawiał do mnie, żona swoim kluczem fotel jechał do niej).
tak z passata r lineZ passata chcesz brać te z R-Line, w skórze nappa?
Niewiem czy nappa czy alkantarę byle by była elektryka nie potrafię się przestawić, do wygody się szybko człowiek przyzwyczaja
- Blazio1946
- Posting Freak
Hmmm...
https://youtu.be/cHxrAnf5_yE
Skóra z wentylacją, el fotele, grzana kierownica to wszystko w r-line ale nie w Europie...
https://youtu.be/cHxrAnf5_yE
Skóra z wentylacją, el fotele, grzana kierownica to wszystko w r-line ale nie w Europie...
Kierownica i fotele jak w naszym Elegance, obrysówki na przednim zderzaku psują wygląd.
Ciekawe co to jest to x2 w kółku na kluczyku. Z różnic widzę też, że port USB jest koło skrzyni biegów zamiast pod klapką, brzydko oraz bez sensu, bo i tak nie mają bezprzewodowego ładowania.
Ciekawe co to jest to x2 w kółku na kluczyku. Z różnic widzę też, że port USB jest koło skrzyni biegów zamiast pod klapką, brzydko oraz bez sensu, bo i tak nie mają bezprzewodowego ładowania.
To jest filmik z wersją 2019. Widać poprawki w związku z nowym rocznikiem. Np. półka do ładowania indukcyjnego, która w końcu mieści coś więcej niż Nokię 3310, bo port USB jest obok dźwigni zmiany biegów.
PS Nie zauważyłem posta wyżej. Pewnie w wersji z lepszym wyposażeniem jest indukcja, która, dzięki przeniesieniu portu, mieści normalny smartfon.
PS Nie zauważyłem posta wyżej. Pewnie w wersji z lepszym wyposażeniem jest indukcja, która, dzięki przeniesieniu portu, mieści normalny smartfon.
-
- Junior Member
Masz może gdzieś link do tego filmu?
- Blazio1946
- Posting Freak
Link masz 3 posty wyższej.
To jest nowy rok produkcyjny 2019 w stanach, u nas takich zmian narazie brak. Nie zamówisz grzanej kierownicy i wentylowanych foteli dla r-line.
Może wkrótce...
wg konfiguratora na .DE zmienil sie tez dekor wokol dzwigni skrzyni: