Który diler?
Bo chętnie przejechałbym się do innego województwa.
Mi w GD daja tylko 7% na R-line'a 272 do produkcji.
Pozdrawiam
Marcel
Który diler?
A na jaki termin zmienili produkcję 272? i skąd te info jeżeli można zapytać.Martinez718 pisze: ↑18.11.2018, 08:51Widzę że chyba zmienili terminy produkcji 272 konnego, bo gdy szukałem miesiąc temu to oferowali mi z takim silnikiem do produkcji że do świąt miałbym do odbioru i to w kilku salonach.W Gdańsku to prawda że niezbyt chętni są dawać rabaty w pozostałych salonach zaczynali od 10% z wyjątkiem Poznania.
Nie mam pojęcia na jaki termin zmienili. Ale gdy szukałem auta jeszcze to handlowiec mi proponował (nie wiem z jakiego salonu) proponował mi taka jednostkę napędową. Bo chciałem jeszcze kupić w tym roku. To powiedział że jak zamówię wtedy to przed świętami będę miał do odbioru.bogol pisze: ↑18.11.2018, 16:47A na jaki termin zmienili produkcję 272? i skąd te info jeżeli można zapytać.Martinez718 pisze: ↑18.11.2018, 08:51Widzę że chyba zmienili terminy produkcji 272 konnego, bo gdy szukałem miesiąc temu to oferowali mi z takim silnikiem do produkcji że do świąt miałbym do odbioru i to w kilku salonach.W Gdańsku to prawda że niezbyt chętni są dawać rabaty w pozostałych salonach zaczynali od 10% z wyjątkiem Poznania.
Jak znasz cenę przed i % rabatu to tak samo widzisz ile tego upustu było - kwota.Jacekpolok pisze: ↑18.11.2018, 18:13Mial racje ten kto pisal ze lepiej podawac kwote rabatu i cene przed rabatem. Procent rabatu nie odzwierciedla upustu.