Pakiet Oświetlenie Ambiente
Pakiet Oświetlenie Ambiente
Witam,
Pytanie dość dla mnie istotne, czy bez tego pakietu jest oświetlenie podsufitki, listw wykończeniowych w drzwiach, deski rozdzielczej i konsoli środkowej, ale w jednym kolorze, czy nie ma go wcale ?
Pytanie dość dla mnie istotne, czy bez tego pakietu jest oświetlenie podsufitki, listw wykończeniowych w drzwiach, deski rozdzielczej i konsoli środkowej, ale w jednym kolorze, czy nie ma go wcale ?
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: Pakiet Oświetlenie Ambiente
Nie ma go wcale.
Nie ma wcale. Jest w passacie highline w serii( tylko podswietlane listwy dzrzwi, klamki i kieszenie) a ambiente plus tak jak arteon ambiente, czyli jeszcze deska, lampka w posufitce, uchwyt na kubki i trzy kolory (10 do doprogramowania)
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
Hmmm, no to mam zagwozdkę, brać czy nie, bajer chyba fajny, szczególnie jak się w nocy jedzie, ale to jednak 1,6 tyś zł...
Jak zamawiałem swojego rok temu i chciałem ten pakiet wziąć to się okazało, że i owszem 1600 zł, ale pod warunkiem, że dobierzesz sobie inną listwę niż standardowa za około 2400 zł. Razem to daje 4 tysie. Ja podziękowałem, ale teraz jednak trochę żałuję.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
Mi by było szkoda kasy. Za to wszystko bym teraz oddał za fotele z pamięcią. Zastanowiłbym się nad elektryczna klapa bagażnika... Cała reszta gadżetów dla mnie zbędna. Najbardziej irytuje mnie aktywny tempomat. Chciałbym zwykły
Czyli bez pakietu Ambiente nie ma lampek do czytania dla tylnej kanapy?
Nie mam ambiente(miałem to w jednym z poprzednich aut i korzystałem sumie może kwadrans, potem wyłączyłem na stałe, dla mnie bezużyteczne) i mam 2 lampki w podsufitce z przodu oraz 2 w podsufitce z tylu. I oświetlanie miejsce na nogi.
- Blazio1946
- Posting Freak