Wasze wynegocjowane rabaty na Arteona
RE: Wasze wynegocjowane rabaty na Arteona
Wygląda to raczej na błąd w konfiguratorze.
Cennik (http://cenniki.konfigurator-vw.pl/pdf/R ... arteon.pdf) poza dodaniem 1.5 TSI z DSG w Essence i Elegance wygląda po staremu.
Cennik (http://cenniki.konfigurator-vw.pl/pdf/R ... arteon.pdf) poza dodaniem 1.5 TSI z DSG w Essence i Elegance wygląda po staremu.
- Blazio1946
- Posting Freak
Firma, leasing vw bez grupy zawodowej i bez floty.Niko pisze:Potwierdzam. Z cennika wyleciał pakiet innowacyjny, tym samym cena jest wyższa o 6 tyś. plnBlazio1946 pisze: Ja wynegocjowałem 12% - 185900 cena z konfiguratora - 163500 po rabacie. R-line 2.0 190KM
Dostałem jednak info i wpis na umowie, że możliwa jest zwyżka inflacyjna do max 2% dla auta wyprodukowanego po 45 tygodniu. Mój ma planowany 47 , mam jednak nadzieje, że będzie wcześniej.
Zmieniły się ceny i pakiety w konfiguratorze (dzisiaj to zobaczyłem), moja konfiguracja obecnie 192tys
Dobry rabat. Na firmę czy os. pryw.?Blazio1946 pisze: Ja wynegocjowałem 12% - 185900 cena z konfiguratora - 163500 po rabacie. R-line 2.0 190KM
Dostałem jednak info i wpis na umowie, że możliwa jest zwyżka inflacyjna do max 2% dla auta wyprodukowanego po 45 tygodniu. Mój ma planowany 47 , mam jednak nadzieje, że będzie wcześniej.
Zmieniły się ceny i pakiety w konfiguratorze (dzisiaj to zobaczyłem), moja konfiguracja obecnie 192tys
Toruń AJ Motors
Więcej szczegółów zapraszam pw
Ostatnio zmieniony 08.10.2017, 22:02 przez Blazio1946, łącznie zmieniany 1 raz.
- guttentager
- Member
Dostałem 12,07% i z obserwacji wycisnąłem wszystko co było możliwe.
Zamawiałem Krotoski-Cichy w Cz-wie.
Bardzo dobre oferty daje Porsche Sosnowiec.
Zdecydowałem się jednak na Czwe w ramach dobrej współpracy dotychczas przy serwisowaniu Skody.
Zamawiałem Krotoski-Cichy w Cz-wie.
Bardzo dobre oferty daje Porsche Sosnowiec.
Zdecydowałem się jednak na Czwe w ramach dobrej współpracy dotychczas przy serwisowaniu Skody.
Byłem w salonie - moja konfiguracja R-Line 190 TSI wynosi 167 440 zł. Rabat jaki dostałem na firmę to 10 050 zł - bardzo skromnie, natomiast już od drugiego dealera słyszę że muszę dodać opcję "Autoalarm z niezależnym zasilaniem (Back-up-Horn), funkcją dozoru wnętrza i czujnikiem przechyłu" ponieważ jest to wymagane przez ubezpieczenie co jest kompletną bzdurą wg mnie, wolałbym już dopłacić do DCC.
Czy u Was było podobnie podczas zamawiania? Chce wziąć leasing EasyDrive dlatego nie wiem czy mogę przebierać między ubezpieczycielami.
Czy u Was było podobnie podczas zamawiania? Chce wziąć leasing EasyDrive dlatego nie wiem czy mogę przebierać między ubezpieczycielami.
Ostatnio zmieniony 19.10.2017, 20:59 przez ksibart, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy salon kazał mi to domówić mój rabat 167900 zapłaciłem ostatecznie 148444zl
Rabat slaby. A bierzesz prywatnie czy na firme?
Alarm musisz zamowic chociaz jest wlasciwie zabawka ale bez niego nikt nie ubezpieczy samochodu o tej wartosci
Alarm musisz zamowic chociaz jest wlasciwie zabawka ale bez niego nikt nie ubezpieczy samochodu o tej wartosci
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
Mozna wiedziec jaki salon?Łukasz pisze: Każdy salon kazał mi to domówić mój rabat 167900 zapłaciłem ostatecznie 148444zl
Dla Superba za 164 000 juz nie kazali domawiać : Juz wolałbym blokade skrzyni od syreny która nie dziala jak ktos kradnie „na walizkę” czy inne elektro-wynalazki :/
Ostatnio zmieniony 19.10.2017, 23:54 przez ksibart, łącznie zmieniany 1 raz.
- guttentager
- Member
Tak to już jest, ze w umowie ubezpieczeniowej leasingu musi być autoalarm.
Oczywiście, podejrzewam, że nie jest to wymóg, ale wysokość składki zweryfikuje, że alarm jest tańszym rozwiązaniem.
Oczywiście, podejrzewam, że nie jest to wymóg, ale wysokość składki zweryfikuje, że alarm jest tańszym rozwiązaniem.
Alarm musisz wziąć, nie ma innej opcji przy tych kwotach.
Salon Krotoski Cichy w Warszawie, dopóki nie zamówisz jest pięknie, a później zaczyna się magia