System Easy Open / Easy Close
System Easy Open / Easy Close
Mam pytanie, czy pomijając ta opcję w konfiguratorze pozbawia się elektrycznego zamykania/otwierania klapy bagażnika w wersji rline?
Re: System Easy Open / Easy Close
tak to dodatkowo płatna opcja, ale polecam
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Niestety tak, w rline nie ma elektrycznej klapy
Ja wybierałem arteona z dostępnych już w produkcji i u mnie też nie ma easy open/close
Najgorzej że rozmawiałem z dealerem to twierdzą że dołożenie i dokodowanie może mieć wpływ na utratę gwarancji :/
Do tego każda aktualizacja może spowodować, że dołożone wyposażenie nie zadziała ... prawda to?
Bo ja to bym chciał to sobie dołożyć, ale chyba zbyt duże ryzyko...
Ja wybierałem arteona z dostępnych już w produkcji i u mnie też nie ma easy open/close
Najgorzej że rozmawiałem z dealerem to twierdzą że dołożenie i dokodowanie może mieć wpływ na utratę gwarancji :/
Do tego każda aktualizacja może spowodować, że dołożone wyposażenie nie zadziała ... prawda to?
Bo ja to bym chciał to sobie dołożyć, ale chyba zbyt duże ryzyko...
-
- Member
W R-Line jest możliwość konfiguracji elektrycznej klapy. Mi się wydaje, że można dołożyć w ASO bez utraty gwarancji. W którymś temacie na tym forum kolega poruszał temat elektrycznej klapy i jeśli dobrze pamiętam to była wysoka cena bo chyba oprawie 10k.
mam r-line, nie mam elektrycznej klapy i dla mnie osobiście nie jest to żaden problem.
-
- Member
Zależy kto co lubi ale osobiście już się przyzwyczaiłem i nie zrezygnowałbym. Mam R-Line i mam elektryczna klapę.
-
- Senior Member
Easy open bardziej potrzebne niz el.lusterka, el.fotele czy przyciemniane szyby. Super przydatne.
No ja mam w obecnym aucie i będzie mi tego mocno brakowało. Jak kiedyś nigdy tego nie miałem to też nie wiedziałem że to tak istotne
10k to zdecydowanie za dużo nawet jak za tą wygodę
10k to zdecydowanie za dużo nawet jak za tą wygodę
W niemczech zeby dostac elektryczna klape to koniecznie trzeba zamowic easy open, a zeby zamowic easy open to koniecznie trzeba zamowic alarm.
Ale da sie to zamowic do Eleganca i do R, do zwyklasa z tego co pamientam nie da rady.
Ale da sie to zamowic do Eleganca i do R, do zwyklasa z tego co pamientam nie da rady.
Kurczę, nie chodzi mi o kicanie i machanie nogą pod samochodem. Zależy mi na otwieraniu i zamykaniu klapy przyciskiem. Czyli muszę skonfigurować z Easy open?