Niezle, ale gdzie w czasie spania postawimy waliski? Kolo samochodu na parkingu?
Co można zmienić w Arteonie - modyfikacje
Re: Co można zmienić w Arteonie - modyfikacje
Walizki oczywiście w hotelu...
Walizki na przednich siedzeniach można dać. swoją drogą ciekawe kto korzysta z czegoś takiego...
Walizki przed i na przednich fotelach, testowałem podobne rozwiązanie w swoim poprzednim Peugeocie 508 SW, spanie super na dowolnej stacji benzynowej w trakcie długiego przejazdu letniego, bo zimą nie polecam
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
-
- Member
Co do walizek to zakupiłem kpl.: https://www.torbysamochodowe.pl/product ... 5-SZT.html
Muszę przyznać, że są bardzo porządnie wykonane i trzy mają kółka. Wkrótce będę testował, każdy z pasażerów dostanie po jednej i wypad Czasem zastanawiam się jak ludzie jeżdżą czteroosobową rodziną na wakacje np. Corsą? U mnie w domu to masakara jakaś..
Muszę przyznać, że są bardzo porządnie wykonane i trzy mają kółka. Wkrótce będę testował, każdy z pasażerów dostanie po jednej i wypad Czasem zastanawiam się jak ludzie jeżdżą czteroosobową rodziną na wakacje np. Corsą? U mnie w domu to masakara jakaś..
VW Arteon R-Line 2.0 TDI 190 4MOTION
kolego @MaciekFLEX - z małżonką pojechałem na Bałkany w lato i to na moto - 3 kufry... łączniej pakowności 120l - dało się i pomieściło się... w dodatku wyprawa na 10 dni. Kwestia organizacji bagażu.
-
- Member
No to nie znasz mojej dziewczyny Pakuje się jakby musiała przeżyć bez cywilizacji przez 3 miesiące i nagle w lipcu zrobiło sie -10... Wszystko jej potrzebne. Do hotelu reczniki swoje zabiera. Pozdrowienia dla Małżonki!!!
VW Arteon R-Line 2.0 TDI 190 4MOTION
To może zmienic destynacje??
Ja co roku jeżdżę tu: www.valalta.hr
W zeszlym roku gdy jechała z nami kuzynka naszej córki (15lat), na 2 tygodniowy wyjazd dla 2+2 spakowaliśmy się do 1 torby.
Ja co roku jeżdżę tu: www.valalta.hr
W zeszlym roku gdy jechała z nami kuzynka naszej córki (15lat), na 2 tygodniowy wyjazd dla 2+2 spakowaliśmy się do 1 torby.
- Blazio1946
- Posting Freak
@marcel232
Tam faktycznie nie trzeba ciuchów brać
Tam faktycznie nie trzeba ciuchów brać
Panowie nie odbiegając od tematu modyfikacje - możliwe dołożenie jest kamery cofania -mimo, że Artek nie ma pakietu rear view ? Może ktoś o to pytał w ASO?