Black czy Silver? który wybrać
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: Black czy Silver? który wybrać
Bierz srebrny.
Zalezy od wielkosci. Jak duze to dolicza koszt lakiierowania maski
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
Kuro detailing czy coś innego? Jakoś sondowales co położyć, czy już jadłeś wcześniej? No i jak się sprawuje hydrofob na szybie?
Kurde... za dużo tych Pyritów, ja też go mam
Bierz czarnego ))
Bierz czarnego ))
Mało jest. Najwięcej jest białych, później czarne. Pyrit to może 5-6 kolor.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Białego już miałem, ale fakt jest ich dużo- choć mało w perle.
B8 miałem w kolorze tungsten, który uważam za bardzo udany- jasne auto, fajnie linie widać, no może nie jest tak eleganckie jak czarne czy białe, ale jakość ciągnie mnie znowu do "srebrnej strzały".
B8 miałem w kolorze tungsten, który uważam za bardzo udany- jasne auto, fajnie linie widać, no może nie jest tak eleganckie jak czarne czy białe, ale jakość ciągnie mnie znowu do "srebrnej strzały".
U mnie czarny od ponad roku. Z czarnymi felgami. Przejechane niecałe 40kk. Maska już raz malowana - i tydzień po już ślady od robactwa i kamieni. Średnio to wygląda + auto czyste tylko po wyjeździe z myjni. Ale może za szybko jeżdżę po autostradach :-)
-
- Senior Member
Ja mam trzeci czarny. Wczesniej 2x srebrne , granat, 4xbiale.
Oddalem jedno z czarnych do uzytkowania innej osobie i pp tygodniu gdy sie spotkaliśmy padlo pytanie- dlaczego jeden czarny jest inny od drugiego. Myjnia i sposób mycia. Plukanie tylko demineralizowana woda. 1 do 2x w miesiacu dotykowa myjnia. Dotyczy czarnych i bialych najbardziej. Na innych kolorach widac ze brudne ale troche mniej.
Odpryski sa na kazdym aucie bez znaczenia jaki kolor. To nie jest tak ze czerwony twardszy.
Oddalem jedno z czarnych do uzytkowania innej osobie i pp tygodniu gdy sie spotkaliśmy padlo pytanie- dlaczego jeden czarny jest inny od drugiego. Myjnia i sposób mycia. Plukanie tylko demineralizowana woda. 1 do 2x w miesiacu dotykowa myjnia. Dotyczy czarnych i bialych najbardziej. Na innych kolorach widac ze brudne ale troche mniej.
Odpryski sa na kazdym aucie bez znaczenia jaki kolor. To nie jest tak ze czerwony twardszy.