Wady i usterki jakościowe - swobodna dyskusja tu można się wygadać
Re: Wady i usterki jakościowe - swobodna dyskusja tu można się wygadać
Takiego auta bym nie odebrał. Niech ogarną i wtedy kupuj.
No i właśnie z tym mam 'problem', że to auto w 100% odpowiada temu co zamówiłem u innego dilera z datą produkcji mocno umowną=nieznaną.
A tu auto jest gotowe do obioru (nawet bardziej doposażone i z większym rabatem niż zamówione) tylko ten...fotel teraz 'wyskoczył'.
Dogadaj się na spokojnie z dilerem. Przecież on też zrobi to na gwarancji. Ja bym brał od razu z zaznaczeniem usterki i na spokojnie za miesiąc/dwa sobie to ogarniesz. To pierdoła. Nie ma co się tym przejmować. W końcu czesto się zdarzają jakieś "fakapy".marcel232 pisze: ↑11.12.2018, 22:34No i właśnie z tym mam 'problem', że to auto w 100% odpowiada temu co zamówiłem u innego dilera z datą produkcji mocno umowną=nieznaną.
A tu auto jest gotowe do obioru (nawet bardziej doposażone i z większym rabatem niż zamówione) tylko ten...fotel teraz 'wyskoczył'.
Lepiej żeby Ci auto nie uciekło sprzed nosa jak będziesz aż tak się "miotać".
No ale swoją droga, kontrola jakosci w VW to chyba ma czasem wolne, żeby takie babole przepuścić
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Pewnie na 1 świat poszedł dobry fotel. A w krajach 3 świata trzeba już go reklamować.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Drodzy koledzy, właśnie usłyszałem dopiero co trochę metaliczny jazgot spod samochodu - luźna blacha, śrubka etc. jutro ASO i zobaczymy cóż Artka boli.. a dopiero 3300km przelatane..
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM
trake....jaki silnik masz?
U mnie to samo tylko na niedogrzanym silniku zauważyłem. Daj znać co to.