Właśnie takiego Arteona też zamówiłem. Obnosiłem się z zamiarem jeszcze popielatego "mangan" , ale moim zdaniem ten kolor jest za ciemny,
i lepiej pasuje do elegance, bo w R-line "gubi" czarne akcenty.
Witaj Auror. Ja co prawda wybrałem R-line,
ale nawiązując do Twoich przemyśleń - app connect ma mocno ograniczone aplikacje.
Nie wiem jakiego smartfona używasz, ale w przypadku jabłka możesz zapomnieć o yanosiku.
Już zainwestowałem w uchwyt brodita przy panelu klimy, gdzie spocznie mój stary samsung z odpowiednimi aplikacjami

Obadaj, jakie aplikacje w Twoim smarkfonie będą miały odbicie w radiu.
Co do AiD mam mieszane uczucia, bo personalizacja nie jest aż tak indywidualna, jak sobie to na początku wyobrażałem (np połączenie wszystkich typów danych).
Ad.Pro musisz sam wiedzieć, jestem dziś użytkownikiem Media i w Arteonie też pozostaję przy DM - oszczędność to jedno, drugie to fizyczne przyciski które zwiększają moim zdaniem bezpieczeństwo (nie odwraca tak bardzo uwagi). Oczywiście Pro wygląda miodzio, ale szkoda mi było tych 3 tysi.
Nie wiem, gdzie parkujesz swój pojazd nocą, ale jeśli robisz to pod chmurką, to polecam podgrzewaną przednią szybę.
Kwestia chromów, to rzecz gustu, wiele zależy też od dobranego koloru, w białym np wolałbym ich nie mieć, czarny obroni się za i przeciw, ale np. jak zauważyłem tutaj, crimson z chromami wygląda zacnie, bez zostałby jednak ogryzkiem... ale o gustach się nie dyskutuje