Black czy Silver? który wybrać
Re: Black czy Silver? który wybrać
Silver piryt! W białym jest też ładny ale biały mi się już dawno przejadł. Ogólnie o gustach ciężko dystkutować, ale od zawsze darmowy biały (najtańszy do wykonania lakier spośród wszystkich kolorów) od paru lat jest już za dopłatą ze względu na modę na białe auta.
Po co do tak nietuzinkowego, rzadkiego auta dobieracie oklepane kolory ? Oczywiście to kwestia gustu, ale dla mnie tylko dla tego auta istnieje Kurkuma.
Dokładnie
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM
Nie każdy lubi jeździć choinką.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
@up, to niech kupi sobie skodę fabie, Vw Golfa, Passeratti etc.
Zjeść ciastko i mieć ciastko, tak się nie da. Jak mijam te czarne, białe, szare Artki to szczerze mówiąc, gdyby nie światła, nawet bym Was nie zauważył
Zjeść ciastko i mieć ciastko, tak się nie da. Jak mijam te czarne, białe, szare Artki to szczerze mówiąc, gdyby nie światła, nawet bym Was nie zauważył
A u mnie choinki zielone
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM
no to jak, lepszy klasyk czy żarówka?
(zakładając że oba w R-line oczywiście)
(zakładając że oba w R-line oczywiście)
- Załączniki
-
- eb2194336a_rijdens-met-de-nieuwe-volkswagen-arteon-12.jpg (29.96 KiB) Przejrzano 4820 razy
-
- d9e27a6413_rijdens-met-de-nieuwe-volkswagen-arteon-6.jpg (32.24 KiB) Przejrzano 4820 razy
Tak żartem, ostatnio zauważyłem a w zasadzie przypomniałem sobie jak zobaczyłem na drodze, że prekursorem czegoś na wzór kurkumy był Daewoo Matiz (swego czasu sporo się tego widywało na drodze w tym zółto-złotawym odcieniu)
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
Prawda jest taka, że kurkuma rzuca się w oczy bo na drogach praktycznie nie ma takiego koloru. Chociaż bardziej wg mnie uwagę by przykuł chilli red.
Co do białego to zwykły wygląda bez szału ale perła w sztucznym oświetleniu najlepiej nocą to jest większa klasa niż kurkuma.
Jakbym miał wybierać spośród kolorów z tematu to zdecydowaine silver. Czarna to najlepiej jakieś BMW czy Mercedes. Do Arteona czarny jakoś mi nie pasuje. Giną wtedy jego atuty czyli wygląd zewnętrzny, przetłoczenia itp.
Co do białego to zwykły wygląda bez szału ale perła w sztucznym oświetleniu najlepiej nocą to jest większa klasa niż kurkuma.
Jakbym miał wybierać spośród kolorów z tematu to zdecydowaine silver. Czarna to najlepiej jakieś BMW czy Mercedes. Do Arteona czarny jakoś mi nie pasuje. Giną wtedy jego atuty czyli wygląd zewnętrzny, przetłoczenia itp.
Ja rozważałbym inny kolor ale jakiś niebieski, taki jak jeden z kolegów ma oklejony.
Ale Arteon nie zasłużył na kolory z Octavii i ma ekstrawagancką musztardkę z matiza..
Ale Arteon nie zasłużył na kolory z Octavii i ma ekstrawagancką musztardkę z matiza..
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit