Niestety... rozmawiałem też w tej sprawie z Eldar'em w moim sofcie prawdopodobnie tego nie zmienię...Jerzy pisze: ↑14.01.2019, 13:47Odznacz Bit-0 i zaznacz Bit-2ToMili pisze: ↑13.01.2019, 20:00Chciałbym sprawdzić jak to jest z tym "gazem jak w audi" poległem... u mnie wygląda to inaczej niz w instrukcjach jakie znalazłem w necie.
Tak jest u mnie w zakladce silnik, dlugie kodowanie bajt 00 i nie mam tych wartości by zmienić reakcje na pedal gazu tak jak w Audi?? Jak to zrobić?? Samochód to Arteon.
Kodowanie samochodów
Re: Kodowanie samochodów
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM
Czy da się już odblokować app Connect w DM ?
Witam, panowie mam pytanie odnośnie funkcji sterownia głosem, czy da się to odblokować bez konsekwencji utraty gwarancji? Jeśli tak kto mógłby mi pomoc w temacie.
Śląsk, Kraków , Warszawa .
Śląsk, Kraków , Warszawa .
Jeśli nie jesteś na to napalony jak szczerbaty na suchary to wg mnie nie opłaca się poświęcać temu tematowi ani minuty. Ja akurat mam bo było chyba w którymś pakiecie, ale sterowanie głosem działa bardzo słabo. Nigdy nie udało mi się wybrać adresu w nawigacji. Jako tako sobie radzi z kontaktami z książki telefonicznej, ale już jak próbowałem wybrać hasło "fryzjer" to już nie wiedział o co mi chodzi. Do tego działa bardzo wolno w porównaniu do rozwiązania, które miałem okazję testować w Ford Ranger.
W sumie natchnąłeś mnie do założenia wątku, może ktoś ma jakieś rozwiązanie na to
Eldar w tym poście oferuje odblokowanie:
W sumie natchnąłeś mnie do założenia wątku, może ktoś ma jakieś rozwiązanie na to
Eldar w tym poście oferuje odblokowanie:
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
Właśnie jestem w serwisie i powiedziano mi że usluga google działa w app Connect. Mieli problem z licencjami ale już sytuacja jest opanowana. Czy ktoś jest w stanie to potwierdzić bo chcę odblokować app Connect a to jest kwota 1210.00 i chciałbym być pewny że tak jest na 100%.
Ale jaka usługa Googla? Android Auto? Jak tak to działa. I mam od maja 2018 i od tamtego czasu działa cały czas.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Działa Google Maps.
Czy można zmienić/zakodować przycisk na kierownicy na inna funkcję?
Google maps ale tylko z caraple i pewnie z androidowymi aplikacjami tez. Niestety fabrycznie przez sama fabryczna nawigacje wylaczyli
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
-
- Member
Czy majac OBDEleven mozna usunac/zmniejszyc limit dla Line Assist? Aktualnie zalacza sie powyzej 60km/h.