Wady i usterki jakościowe - swobodna dyskusja tu można się wygadać
Re: Wady i usterki jakościowe - swobodna dyskusja tu można się wygadać
Myślę, że poniższy filmik, który pokazuje poliftowe B8 wskazuje również kierunek w którym pójdzie lift Arteona. Fajne są te nowe zegary oraz ledy na zderzaku Rline. Nie ma zegarka jest tandetny napis PASSAT.
https://youtu.be/mriw1Nlitac
https://youtu.be/mriw1Nlitac
Ale lift najwcześniej za rok
Te ledy w zderzaku to wersja gte czyli elektryk, a nie rline.
-
- Senior Member
Ten wpis to wada- dosyc poważna. Przycisku start nue trzeba trzymac.
"
Re: Błąd ikona silnika, silnik nie odpalił
Post 10.02.2019, 20:19
u mnie dokładnie to samo się dzieje (już ze 4 razy). wchodzę do garażu próbuje odpalić wszystko się świeci - nie odpala. Po paru minutach włączania wyłączania zapłonu - udaje się.
przebieg mam 4000km"
"
Re: Błąd ikona silnika, silnik nie odpalił
Post 10.02.2019, 20:19
u mnie dokładnie to samo się dzieje (już ze 4 razy). wchodzę do garażu próbuje odpalić wszystko się świeci - nie odpala. Po paru minutach włączania wyłączania zapłonu - udaje się.
przebieg mam 4000km"
Witam, reklamował Ktoś listwy chromowe? Na przedniej atrapie na każdej z listew wychodzą "bomble" spod chromu, a na bocznych dolnych drzwiowych oraz tylnej na zderzaku pojawia się rdzawy nalot, zdjęcia poniżej. W poniedziałek jadę do serwisu. Tragedia, w samochodzie za 200 tyś.. auto ma 5 miesięcy 13 tyś przebiegu.
VOLKSWAGEN (3H) ARTEON R-Line 2.0 TDI SCR 140kW/190KM DSG 7-G (3H748Z) Biały "Oryx"
- Blazio1946
- Posting Freak
Ten rdzawy nalot na listach to tylko brud po zimowych warunkach, który schodzi przy użyciu benzynki ekstrakcyjnej lub pasty polerskiej. Latem tego nie ma i to jest niestety “norma“ przy Arteonie i Passacie. Natomiast te pęcherze śmiało reklamuj, na pewno Ci to wymienią.
Bez urazy ale to rzeczywiście zupełnie nie wygląda na wytarcie/przetarcie od normalnego użytkowania tylko na miejscowe uszkodzenie czymś ostrzejszym niż opuszek palca czy nawet paznokieć.
To jest przetarcie rantu przycisku. Bez przesady...nikt tu pilnikiem niczego nie szlifował...