kolorystyka wnętrza w Elegance
RE: kolorystyka wnętrza w Elegance
A nie jest to wybor foteli z elektryczna regulacja? Bo tak wnioskujac po zdjeciach na otomoto to tam, gdzie nie ma skory to zaglowki sa w jednej plaszczyznie. Tam gdzie jest skora (i prawdopodobnie elektryka) to zaglowki sa regulowane w dwoch plaszczyznach.
W niemieckim konfiguratorze regulacja zagłówka w 2 płaszczyznach jest częścią fotela ergo z funkcją pamięci po strony kierowcy. Wszystko zatem wskazuje, że tu jest pies pogrzebanykubelt pisze: A nie jest to wybor foteli z elektryczna regulacja? Bo tak wnioskujac po zdjeciach na otomoto to tam, gdzie nie ma skory to zaglowki sa w jednej plaszczyznie. Tam gdzie jest skora (i prawdopodobnie elektryka) to zaglowki sa regulowane w dwoch plaszczyznach.
Jednym słowem fotel ergo jest lepszy od top.tadziak pisze: W niemieckim konfiguratorze regulacja zagłówka w 2 płaszczyznach jest częścią fotela ergo z funkcją pamięci po strony kierowcy. Wszystko zatem wskazuje, że tu jest pies pogrzebany
Sek w tym, ze ten top to tez ergo. Tak jest przynajmniej na tabliczce z boku fotela.
A ma funkcję pamięci?kubelt pisze: Sek w tym, ze ten top to tez ergo. Tak jest przynajmniej na tabliczce z boku fotela.
Ja nie znioslem tych tanich guzikow od szyb i lusterka jak w passacie trendline i wymienilem na komplet od highlina z chromem. Koszt w serwisie ok 500zl
Na aliexpress widzialem oststnio komplet guzikow od szyb za 100 zl tak ze koszty zadne
Na aliexpress widzialem oststnio komplet guzikow od szyb za 100 zl tak ze koszty zadne
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
W tej cenie wszystko chrom czy tylko przy kierowcy?kriss555 pisze: Ja nie znioslem tych tanich guzikow od szyb i lusterka jak w passacie trendline i wymienilem na komplet od highlina z chromem. Koszt w serwisie ok 500zl
Wszystko w serwisie za 500zl razem z lusterkami. Na aliexpress za 100 wszystkie bez lusterek
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
- guttentager
- Member
Te na Ali chyba nie są z paska tylko golfa. Do tego chyba 5 jeśli dobrze pamiętam.
Podrzuć numery artykułów, które zamówiłeś. Wymieniałeś sam, czy zrobili to przy okazji (zakupu części) w serwisie?
W golfie bawiłem się w sciąganie tapicerki, ale teraz już miałbym obawy złamania zaczepów przycisków a później wiadomo, skrzypienie i inne odgłosy.
Podrzuć numery artykułów, które zamówiłeś. Wymieniałeś sam, czy zrobili to przy okazji (zakupu części) w serwisie?
W golfie bawiłem się w sciąganie tapicerki, ale teraz już miałbym obawy złamania zaczepów przycisków a później wiadomo, skrzypienie i inne odgłosy.