Jak wyciągniesz to gumowe to widać że indukcja jest tylko z lewej strony, musisz położyć telefon do lewej ale ja położę obojętnie jak i mi ładuje bez problemu - iPhone 12 Pro.
Odbiór nowego Arteona R-line SB 2.0 TFSI
Re: Odbiór nowego Arteona R-line SB 2.0 TFSI
- Silent_bob
- Member
tak, z wkładką, bez wkładki, z oryginalnym etui, bez etui, z lewej, z prawej, głęboko, płytko - zawsze to samo zaczyn ładować i zaraz zrywa i jest napisane na erkanie, że nie można naładować coś tam". Za to za każdym razem jak wrzucę tam tel to aktywuje Apple Pay - to działa niezawodnie

Volkswagen Passat R Line Edition 2.0 TSI 272 PS 2019 MY2020
w serwisie wymienili mi ładowarkę indukcyjną. Nowa nie działa dużo lepiej. Raz ładuje . Raz nie ładuje. Rózne telefony. Już mi się nie chce zajmować tym tematem nawet.
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )
Ja jej raczej nie używam, bo Samsung S20+ przy ładowaniu po kilkunastu minutach się przegrzewa i zaczyna mi się android auto zacinać, słabo sobie radzi z odprowadzaniem ciepła.
- Osfald
- Senior Member
Note 8, Note 10, S21, jakieś Moto... nie wiem czego tam jeszcze używamy w firmie. Wszystkie ładują się ok, nie ma zgłoszeń od ludzi. Czasem trochę dłużej trwa wykrycie położonego telefonu ale samo ładowanie startuje zawsze. Być może chodzi o jakieś dziwnie, niecentralnie umieszczone cewki w telefonie i ładowarce? Telefon zawsze zsunie się do końca, cewki wyjdą ze sprzężenia...
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem 

No tylko to troche wk..wia bo chinczyk za 50 pln na biurku daje sobie rade... No i bez przewodowe AA traci sens ogolnie.