Jak wyciągniesz to gumowe to widać że indukcja jest tylko z lewej strony, musisz położyć telefon do lewej ale ja położę obojętnie jak i mi ładuje bez problemu - iPhone 12 Pro.
Odbiór nowego Arteona R-line SB 2.0 TFSI
Re: Odbiór nowego Arteona R-line SB 2.0 TFSI
- Silent_bob
- Member
tak, z wkładką, bez wkładki, z oryginalnym etui, bez etui, z lewej, z prawej, głęboko, płytko - zawsze to samo zaczyn ładować i zaraz zrywa i jest napisane na erkanie, że nie można naładować coś tam". Za to za każdym razem jak wrzucę tam tel to aktywuje Apple Pay - to działa niezawodnie Ostatnio nawet miałem cichą nadzieję, że IOS15 coś zmieni, ale niestety nie Nie żeby mi to jakoś bardzo przeszkadzało, ale jak jest taka opcja to fajnie jakby działała. Iphone 11 pro co ciekawe działa bez problemu Cuda Panie cuda. Aha moje auto jest MY20, więc jak Twój późniejszy to może coś już zmienili...
Volkswagen Passat R Line Edition 2.0 TSI 272 PS 2019 MY2020
w serwisie wymienili mi ładowarkę indukcyjną. Nowa nie działa dużo lepiej. Raz ładuje . Raz nie ładuje. Rózne telefony. Już mi się nie chce zajmować tym tematem nawet.
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )
Ja jej raczej nie używam, bo Samsung S20+ przy ładowaniu po kilkunastu minutach się przegrzewa i zaczyna mi się android auto zacinać, słabo sobie radzi z odprowadzaniem ciepła.
- Osfald
- Senior Member
Note 8, Note 10, S21, jakieś Moto... nie wiem czego tam jeszcze używamy w firmie. Wszystkie ładują się ok, nie ma zgłoszeń od ludzi. Czasem trochę dłużej trwa wykrycie położonego telefonu ale samo ładowanie startuje zawsze. Być może chodzi o jakieś dziwnie, niecentralnie umieszczone cewki w telefonie i ładowarce? Telefon zawsze zsunie się do końca, cewki wyjdą ze sprzężenia...
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
No tylko to troche wk..wia bo chinczyk za 50 pln na biurku daje sobie rade... No i bez przewodowe AA traci sens ogolnie.