Będę jutro, a w sumie to już dziś w Oświecimiu. Mogę przedzwonic jak chcesz.Eldar pisze: ↑21.12.2018, 01:00No to super ale potrzebuje to zczytać odisem. Może będziesz kiedyś w okolicyPalladinum pisze: ↑20.12.2018, 23:49W ramach uzupełnienia silnik 2.0 Bi-TDI, produkcja 2018, mam praktycznie wszystko z konfiguratora co się dało, ale mam Discover Media z AID, a nie Discover Pro, @Eldar, jeśli jeszcze aktualne to mogę pomóc ze spisaniem sterowników, bo mam wszystkie opcje o których pisałeś w Discover Media.
Kodowanie samochodów
- Palladinum
- Junior Member
Re: Kodowanie samochodów
Możesz napisać coś więcej? Światła na auto, zamykasz samochód i świecą?
Tak właśnie bym chciał. Da się tak zrobić?
- Palladinum
- Junior Member
To byłoby bardzo użyteczne. Ktoś wie jak?Palladinum pisze: ↑20.12.2018, 23:49
7. Oświetlenie w lusterkach podczas manewrowania (dla kamery 360*) - da się? jak?
Fajnie by bylo. Tak to jest rozwiazane w nowych mercedesach
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
Jakby ktoś planował kodowanie XDS to ustawienie maksymalne wyłącza zarzucanie tyłu. Samochód staje się silnie podsterowny. Na mokrych zakrętach wywala przodem bez zarzucania. Zobaczę jak działa minimalny XDS.
Ale z drugiej strony ciekawe jakby z takim ustawieniem przeszedłby testy łosia.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Siemka, czy można włączyć ochronę pieszych ? U mnie gdy chcę włączyć,wyskakuje funkcja niedostepna .
Nie możliwe... Powinno być zupełnie odwrotnie niż mówiszRkarcz pisze: ↑30.12.2018, 13:47Jakby ktoś planował kodowanie XDS to ustawienie maksymalne wyłącza zarzucanie tyłu. Samochód staje się silnie podsterowny. Na mokrych zakrętach wywala przodem bez zarzucania. Zobaczę jak działa minimalny XDS.
Edit.
Jak Ci zarzuca tył to nie odejmuj gazu w zakręcie.