Jakie opony zimowe polecacie?
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: Jakie opony zimowe polecacie?
Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany to na olx gość ma nowe 18" Sebring 3899zł za komplet i wystawia fakturę vat.
Ale ET40 nie jest absolutnie koniecznie. Można znaleźć felgi z innym ET w rozsądnych odchyłach.
Jeżeli był już taki temat, to przepraszam, ale nie znalazłem, wie ktoś gdzie można kupić felgi Rossario 20', przeszukałem cały polski internet i nic..na niemieckim ebayu są, ale niestety ceny też mocno niemieckie
Mam już felgi Minneapolis, one mają ET47 (różnica 13 mm).
- guttentager
- Member
mam znajomego, który sprzedaje fabryczne nowe komplety. zarówno allegro jak i ebay. dowiem się jaki sklep i podeśle na PW
Będę mega wdzięczny, na allegro nie ma na ten momentguttentager pisze: ↑09.11.2017, 10:03mam znajomego, który sprzedaje fabryczne nowe komplety. zarówno allegro jak i ebay. dowiem się jaki sklep i podeśle na PW
Do mnie też podeślij na PW lub podaj na Forum
I ja poproszę
Wiem, ale lepiej dać mniejsze ET bo zwiększamy rozstaw kół niż mniejsze. W przypadku mniejszego ograniczeniem jest to, żeby nie wyjść poza obrys błotników. W przypadku mniejszego wyczytałem, że nie należy przekraczać zwiększenia ET o 1 % rozstawu kół. Nie wiem czy ET 47 a takich felg w przypadku 17 jest najwięcej to nie za dużo (zmniejszamy rozstaw kół o 14 mm ).