Kodowanie samochodów
Re: Kodowanie samochodów
Eldar pytanie: czy da się dokodować wentylowane fotele w Arteonie?
Zastanawiam się bo stary Mercedes z wentylwanymi fotelami pokazał mi ile tracę...
Chcę coś poszukać, może akurat gdzieś się trafi komplecik foteli..
https://allegro.pl/oferta/komplet-fotel ... 8276210480
Zastanawiam się bo stary Mercedes z wentylwanymi fotelami pokazał mi ile tracę...
Chcę coś poszukać, może akurat gdzieś się trafi komplecik foteli..
https://allegro.pl/oferta/komplet-fotel ... 8276210480
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Też podpinam się pod pytanie. W Pasku B8 miałem wentylację i tutaj bardzo brakuje mi tego.
Na pewno trzeba będzie też wymienić panel do sterowania klimą/grzaniem foteli
Na pewno trzeba będzie też wymienić panel do sterowania klimą/grzaniem foteli
Jasne że się da
Wystarczy wrzucić wentylowane fotele (zwykle w wersji z perforowaną skórą) i można kodować.
Wystarczy wrzucić wentylowane fotele (zwykle w wersji z perforowaną skórą) i można kodować.
Ok. Dzięki za info. Wspaniały news.
A sterowanie wentylacją jest w fotelu czy gdzieś na panelu gdzie podgrzewanie czy obok lewarka?
A sterowanie wentylacją jest w fotelu czy gdzieś na panelu gdzie podgrzewanie czy obok lewarka?
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Tak jak pisałem wyżej. Sterowanie wentylacją jest na tym samym panelu gdzie sterowanie podgrzewaniem foteli i ustawienia klimy, czyli jeszcze ten panel będzie do wymiany na coś takiego:
https://www.otomoto.pl/oferta/vw-passat ... Ba1G5.html
Panel raczej jest ok jak są już podgrzewane fotele. Ikonka wyboru i tak pojawia się na radiu.
-
- Member
Panowie, jako ze musze mocno przyspieszyc termin przegladu na 30tys - aktualnie mam 25k przebiegu i 5k do przegladu lub 200dni. Zeby byl wziety z pakietu - musi byc info na blacie o przegladzie
Czy zmiana na 5k lub 30dni bedzie ok? Przy ilu dniach pojawia sie pierwsza wzmianka o przegladzie w vw? Na 30/45/60 dni wczesniej?
Czy zmiana na 5k lub 30dni bedzie ok? Przy ilu dniach pojawia sie pierwsza wzmianka o przegladzie w vw? Na 30/45/60 dni wczesniej?
Na 30 dni przedArteonUser pisze: ↑28.07.2019, 14:30Panowie, jako ze musze mocno przyspieszyc termin przegladu na 30tys - aktualnie mam 25k przebiegu i 5k do przegladu lub 200dni. Zeby byl wziety z pakietu - musi byc info na blacie o przegladzie
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Ktoś używał gotowej appki z OBD "Exhaust Flaps deactivate" (klapy w wydechu mam je cały czas otwarte)? Słychać zmianę?
Koledzy, jestem po uzupełnieniu kodowania pod DLA i aktywacji Traffic Jam Assist przez kolegę Eldar I w końcu mogłem sprawdzić . Wszystko działa jak należy.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190 ps