Jakos tak widac bezmyslnie sadzilem, ze bedzie to normalne forum z wymiana doswiadczen, ciekawymi informacjami ale jak to w naszym "cudnym kraiku" poziom "sowerena" osiagniety...
Cheers dla wyluzowanych

No to teraz mi nie pomogłeś... ☹ ktoś jeszcze odradza z własnego doświadczenia pakowanie się w Arteona?
Pytales-wyrazilem swoje (podkreslam swoje) zdanie. To Ty wybierasz i masz byc zadowolony z zakupuSoundFormat pisze: ↑22.09.2019, 21:26No to teraz mi nie pomogłeś... ☹ ktoś jeszcze odradza z własnego doświadczenia pakowanie się w Arteona?
Arteon to ostatni moj vw. Liczne wady, niedociągnięcia, oszczędności na materialach, kultura pracy diesla, wysoka cena jak na auto klash sredniej.... do tego wszystkiego "profesjonalizm" serwisu.SoundFormat pisze: ↑22.09.2019, 14:09Cześć. Nowy na forum ale jak dobrze pójdzie to zostaję na stałe. No właśnie... Czytam czytam o tym Arteonie tu na forum i widzę, że ma trochę niedociągnięć (głównie martwią mnie te hamulce chyba) a w tym tygodniu mam umówić się na podpisanie umowy bo wstępnie rozpatrując Arteon/Audi A5 jakoś bardziej podpasował mi Arteon. Czy wiecie może co VW zdziałał z tymi hamulcami? Czy już są montowane jakieś inne jak się zamawia teraz? Czy mają gdzieś te wszystkie reklamacje, rękojmie itp. i dalej ładują takie na 20k km przebiegu i martw się o wymianę sobie drogi kliencie?
Dokładnie.