Wasze wynegocjowane rabaty na Arteona
Re: Wasze wynegocjowane rabaty na Arteona
Fotel jest skręcony maksymalnie pionowo stad mogła powstać ta fałda. Tylna lampa faktycznie ta lewa na zdjęciu wyglada wyżej niż prawa
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Moze krotoskiemu z lawety spadł
W ogłoszeniu jest błąd, bo w opisie jest duża navi Discovery Pro, a na zdjęciu jest mniejsza Discovery Media. Albo to nie to auto....
Ogolenie NIE POLECAM grupy K... teraz wejda Ci w dupe zeby zepchnac auto, a sprobuj tylko cos zglosic na rekojmie czy wade-powodzenia. OMIJAJ TYCH BUCOW SZEROKIM LUKIEM dobrze Ci radze.
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Zamiast Leasingu weź kredyt "VWKredyt EasyBuy" wpłacasz 30% wartości samochodu (samochód + ubezpieczenie GAPD) a resztę kwoty na 48 rat "0%" Jedyny koszt dodatkowy to faktycznie który jest to ubezpieczenie "GAPD" który jest obowiązkowy przy kredycie.
Byłem u Plichty w GDańsku, nie ma nic podobnego , a do zamówienie nie ma opcji na taki rabat.
To nawet dobrze, bo ten na zdjęciu ma coś z tyłu, lewa lampa źle spasowana. W specyfikacji jest discovery pro"pakiet inowacyjny" Trochę mnie zniechęciłeś, też kiedyś słyszałem dużo złego o nich, ale nigdzie nie ma nic podobnego w okolicy i teraz się waham.
A może ten cię zainteresuje? Stoi na placu dealera.
Ostatnio zmieniony 11.10.2019, 13:36 przez mmks423, łącznie zmieniany 1 raz.
8 kPLN więcej, no i ja nastawiłem sie na białego.mmks423 pisze: ↑10.10.2019, 15:07A może ten cię zainteresuje? Stoi na placu dealera.
https://www.zimny.com.pl/pokaz/1470/Volkswagen/Arteon