Wady i usterki jakościowe - swobodna dyskusja tu można się wygadać
Re: Wady i usterki jakościowe - swobodna dyskusja tu można się wygadać
Może być, szczególnie jeżeli mają wentylację (nie kojarzę czy jest w Arteonie ale w Mazda 6 miało to duże znaczenie).
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
Ja mam 182cm, panorame i pelna elektryke. Lubie jezdzic nisko, fotel opuszczony na max sle dodyc pionowo. Nad glowa naprawde duzo miejsca
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
to jest norma w arteonie ???? https://www.youtube.com/watch?v=2qcUyNI ... e=youtu.be
Oczywiście. Właśnie dlatego się kupuje to auto żeby mogło swiszczec podczas jazdy. Nie wiedziałeś o tym?
A tak serio co Cię tu dziwi? Powietrze dostaje się pod uszczelka. Albo jest do wymiany albo do poprawienia. Samo życie szczególnie jak się ma drzwi bez ramek.
A tak serio co Cię tu dziwi? Powietrze dostaje się pod uszczelka. Albo jest do wymiany albo do poprawienia. Samo życie szczególnie jak się ma drzwi bez ramek.
tak serwis odp klientowi cytat" To koszmar uszczelki wymieniane i nic ASO rozkłada ręce , propozycja bym sobie wyciszył w specjalistycznej firmie."
- Blazio1946
- Posting Freak
Ja pierdole...to nie jest norma.biner100 pisze: ↑18.10.2019, 15:13to jest norma w arteonie ???? https://www.youtube.com/watch?v=2qcUyNI ... e=youtu.be
Zamiast zadawać głupie pytania poszukaj trochę
viewtopic.php?f=2&t=151
Arteon R-line 190 TSI
ok dzięki,znalazłem. Druga sprawa czy występuje trzeszczenie zawiasu w Arteonie ???? nie ukrywam że pierwszym wyborem był tiguan, ale tam niestety problem stuków jest ewidentną sprawą błędu konstrukcyjnego, i serwis nie może sobie z tym poradzić. Czytałem że w arteonie jest przypadłość trzeszczenia zawiasu,i VW zastosował TIP w postaci smaru który nie wiadomo jak długo będzie spełniał swoją rolę.
Po jakimś czasie trzeszczy tył. U mnie najgłośniej było po deszczu. W ASO posmarowali na wiosnę i póki co cisza. Ale wiem, że wielu naprawia Golfy przez kąpiel tulei w zużytym oleju ze skrzyń biegów. Podobno pomaga na stałe. Info z warsztatu zajmującego się m. in. Golfami R.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Widzę że wada ciągnie się od passata B8 i skody Superb III tam jest to samo, kurcze rozumiem,że takie coś może mieć miejsce w pierwszych egzemplarzach, ale nie rozumiem dlaczego tego nie poprawili. Zobaczcie jak vw podchodzi do sprawy, oni mówią że to jest norma, sprawą zajmują się prawnicy https://www.youtube.com/watch?v=9nYSG7GXjlsRkarcz pisze: ↑21.10.2019, 08:36Po jakimś czasie trzeszczy tył. U mnie najgłośniej było po deszczu. W ASO posmarowali na wiosnę i póki co cisza. Ale wiem, że wielu naprawia Golfy przez kąpiel tulei w zużytym oleju ze skrzyń biegów. Podobno pomaga na stałe. Info z warsztatu zajmującego się m. in. Golfami R.
To nie jest to samo bo na filmie stukają zaciski.
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM