Discovery Media Pro 2020
Re: Discovery Media Pro 2020
Zgadza się. Po zakupie przejściówki działa jak należy.
Dziękuję za pomoc w temacie!
Dziękuję za pomoc w temacie!
-
- Junior Member
Tez mam S9 i też z tego filmiku łączyłem android auto ale czy działa Ci Mirrorlink na S9? Ja używam przewodu przewodu co był w zestawie do ładowania i przejściówki co też była w zestawie USB->USB-C.jubiler pisze: ↑04.02.2020, 14:07ja połączyłem Galaxy S9 stosując się do instrukcji z tego filmiku : https://youtu.be/gpXHBZr6MeI
Jedyna różnica to taka, że w Arteonie nie będzie działać bezprzewodowo (niestety).
Używam zwykłego kabla USB <-> microUSB z przejściówkami po obu stronach (były w komplecie z telefonem).
Działa idealnie. Android Auto uruchamia się automatycznie po uruchomieniu samochodu.
Mirrolink też działa, ale nie używam bo jest mniej funkcjonalny.
Podczas jazdy wskoczyl komunikat o aktualizacji, potwierdziłem i jechałem dalej.
-
- Member
Komunikat był o aktualizacji sklepu, mapy się aktualizują samoczynnie, im więcej jeździsz tym mapy się szybciej pobierają, robiąc krótkie odcinki będzie to dłużej trwało.
Czy masz dane z cubic, CarPlay czy udostępniasz wifi?defender pisze: ↑16.02.2020, 12:24Podczas jazdy wskoczyl komunikat o aktualizacji, potwierdziłem i jechałem dalej.
Może masz race z tym ze czas podróży ma znaczenie. Zobaczę jak będzie przy dłuższej trasie.