Easy Open / Close
Re: Easy Open / Close
szybkie pytanie o easyopen/close
otwieram klapę bagażnika ruchem nogą pod zderzakiem, czy również zamknę klapę ruchem nogą?
otwieram klapę bagażnika ruchem nogą pod zderzakiem, czy również zamknę klapę ruchem nogą?
To zależy jak jesteś rozciągnięty i wygimnastykowany Jak dasz radę podnieść tak wysoko nogę że naciśniesz palcem stopy guzik zamykania klapy, to zadziała.
ps. nie ma takiej opcji. Masz tylko kujawiaka do otwierania, a do zamykania masz dwa guziki. Jeden do natychmiastowego, drugi jak odejdziesz z kluczami od samochodu na pewną odległość.
ps. nie ma takiej opcji. Masz tylko kujawiaka do otwierania, a do zamykania masz dwa guziki. Jeden do natychmiastowego, drugi jak odejdziesz z kluczami od samochodu na pewną odległość.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190 ps
hahahaJerzy pisze: ↑27.07.2020, 16:25To zależy jak jesteś rozciągnięty i wygimnastykowany Jak dasz radę podnieść tak wysoko nogę że naciśniesz palcem stopy guzik zamykania klapy, to zadziała.
to w Superb-ie jest i zamykanie z kujawiaka
trzeba pogrzebac w OBD
Przydaje się jak targasz coś z bagażnika i się ma zajęte wszystkie członki
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
- Osfald
- Senior Member
Jak masz członki zajęte używasz przycisku A. Szykujesz sobie wygodnie w bagażniku co masz do wzięcia, naciskasz A, chwytasz za siaty i do domu. Klapa sama się zamknie po chwili. Nie trzeba odstawiać mazura.
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
W Arteonie SB jest zamykanie nogą - klapa zamyka się po odejściu ale nie są zamykane wszystkie zamki.Jerzy pisze: ↑27.07.2020, 16:25To zależy jak jesteś rozciągnięty i wygimnastykowany Jak dasz radę podnieść tak wysoko nogę że naciśniesz palcem stopy guzik zamykania klapy, to zadziała.
Pozdrawiam
Pit
Pit
Hej. Od jakiegoś czasu mam problem z keyless access. Zamknąć mogę poprzez dotknięcie klamki ręką, ale otworzyć już mogę tylko z kluczyka. Można to jakoś zmienić w ustawieniach?
Spróbuj synchronizacji kluczyka - tak radzi instrukcja. Mnie to nie pomogło - wymieniłem baterię i działa pięknie.
Dopytam przy okazji, odnośnie kluczyka -- czy Arteon ostrzega, że bateria w kluczyku jest słaba i wypadałoby ją wymienić?
W golfie 7 po prostu padała i nie można było nic zrobić z autem -- ani wejść do środku ani też odpalić i pojechać.
Czy VW poprawił ten "feature"?
Pozdrawiam
Pit
Pit