Edit: pozostałe opcje też warto sprawdzić.

Witajcie,Stachu33 pisze: ↑22.11.2020, 11:33Witam
Mam tak samo między 120 a 130 powstaje mocne buczenie - kupiłem samochód tydzień temu jako demo z salonu i w gratisie dali mi zimowki - odebrałem go od razu z założonymi zimowkami więc nie wiem czy buczenie było również na letnich - byłem wczoraj na ponownym wyważeniu ale buczenie nie ustąpiło.
Daj znać czy uporałeś się ze swoim problemem i co to było
Mam to samo na zimówkach Nokia WR... najgorsze opony zimowe ever...konrado pisze: ↑23.11.2020, 22:17Witajcie,Stachu33 pisze: ↑22.11.2020, 11:33Witam
Mam tak samo między 120 a 130 powstaje mocne buczenie - kupiłem samochód tydzień temu jako demo z salonu i w gratisie dali mi zimowki - odebrałem go od razu z założonymi zimowkami więc nie wiem czy buczenie było również na letnich - byłem wczoraj na ponownym wyważeniu ale buczenie nie ustąpiło.
W nawiązaniu do powyższego postu, u mnie również buczenie, ale w przedziale 130-140 km/h, co najlepsze auto odebrane 3 tyg temu, zimówki montowane na miejscu w salonie, zakupione na oponeo. Na fabrycznych nie miałem możliwości sprawdzenia.
Generalnie żadnych drgań na kierownicy, auto bardzo dobrze się prowadzi, sprawdzanie w trybie D jak i S na wyższych obrotach, efekt ten sam. Bardzo irytujące z uwagi ze to nowy samochód, na nowych gumach. Opony Nokian WR snowproof
Jakiś czas temu „chwaliłem” Nokiany WR, które mam. Założyłem na ten sezon i..... pojawiło się buczenie o którym mówicie i dodatkowo delikatnie drgania na kierownicy. Nawet sprawdzałem felgi czy nie skrzywione. Wszystko super poza oponami które są do d...py.mIQUEL pisze: ↑10.12.2020, 12:07Mam to samo na zimówkach Nokia WR... najgorsze opony zimowe ever...konrado pisze: ↑23.11.2020, 22:17Witajcie,Stachu33 pisze: ↑22.11.2020, 11:33Witam
W nawiązaniu do powyższego postu, u mnie również buczenie, ale w przedziale 130-140 km/h, co najlepsze auto odebrane 3 tyg temu, zimówki montowane na miejscu w salonie, zakupione na oponeo. Na fabrycznych nie miałem możliwości sprawdzenia.
Generalnie żadnych drgań na kierownicy, auto bardzo dobrze się prowadzi, sprawdzanie w trybie D jak i S na wyższych obrotach, efekt ten sam. Bardzo irytujące z uwagi ze to nowy samochód, na nowych gumach. Opony Nokian WR snowproof
Macevp pisze: ↑11.12.2020, 21:36Jakiś czas temu „chwaliłem” Nokiany WR, które mam. Założyłem na ten sezon i..... pojawiło się buczenie o którym mówicie i dodatkowo delikatnie drgania na kierownicy. Nawet sprawdzałem felgi czy nie skrzywione. Wszystko super poza oponami które są do d...py.mIQUEL pisze: ↑10.12.2020, 12:07Mam to samo na zimówkach Nokia WR... najgorsze opony zimowe ever...konrado pisze: ↑23.11.2020, 22:17Witajcie,Stachu33 pisze: ↑22.11.2020, 11:33Witam
Moje są właśnie w reklamacji - w salonie założyli mi jakieś tymczasowe - przy okazji powiedzieli że założyli takie same do Arteona demo w salonie i też jest ten sam problem z tymi oponami - również je reklamują
[/quote]