Zgodnie z Instrukcją, zawsze P + ręczny.
Pytania pozakupowe
Re: Pytania pozakupowe
Ave Arteon
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
- Osfald
- Senior Member
Jak wychodzisz z samochodu to zdecydowanie P
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
Witam serdecznie
Moze mi ktos powie jak wygląda sprawa wyciszenia bez dodatkowego pakietu czy jest glosno czy do sie wytrzymać
Moze mi ktos powie jak wygląda sprawa wyciszenia bez dodatkowego pakietu czy jest glosno czy do sie wytrzymać
viewtopic.php?f=2&t=1503&hilit=wyciszenie
Jak wpiszesz "wyciszenie" w wyszukiwarkę forumową, to odniesie Cię do jeszcze paru wątków.
Jak wpiszesz "wyciszenie" w wyszukiwarkę forumową, to odniesie Cię do jeszcze paru wątków.
Witam serdecznie nie dawno odebralem mojego arteona i zastanawiam sie czy na gwarancji mozna go zakonserwować ponieważ mam w planach użytkować go dłuższy czas
Tosibieja jak z tym wyciszeniem u Ciebie wyszło ? Dopytywałeś energicznie o to i teraz wypadałoby coś napisać......
MY 2022 R-Line TSI 190 kM
Jak narazie przy 140km/h jest cicho i przyjemnie nawet jest lepiej niz sie spodziewałem a jestem dość wyczulony na hałas i nie pisiadam podwójnych szyb
Continental ECO CONTACT 6 245/45 R18 opon z przodu praktycznie nie slychac jedynie z tylu lekki szumy dochodzą ale wg mnie sa o wiele cichsze od Pirelli