Prawdopodobnie byłoby szybciej gdyby nie indywidualne tablice , ale tak zgadza się . Wszystko poszło sprawniej niż się spodziewałemlumislav pisze: ↑22.10.2022, 15:16Kula pisze: ↑22.10.2022, 12:57Witam wszystkich forumowiczów
Śledzę różne wątki już od jakiegoś czasu w oczekiwaniu na swoje zamówienie 10.07.2022 odbiór w przyszły piątek, obecnie Artek jest rejestrowany
Z tej okazji chciałem wszystkich przywitać i zapytać o pierwsze kroki po odebraniu auta , będzie to moje pierwsze nowiutkie auto odebrane z salonu i chciałbym od pierwszego dnia dobrze się nim opiekować. Liczę na może jakiś króciótki poradnik co robić a czego nie przez pierwsze pare set może pare tys kilometrów
Za każda wskazówkę będę bardzo wdzięczny
dobrze zrozumialem, zamowienie z 10/07 i odbierasz w piatek ?
Ja zamawialem w marcu i jeszcze auto nie dotarlo do PL
Auto zaczęło produkcje ostatni tydzień września (tak jak planowano przy zamawianiu) i skończyło praktycznie w dwa tyg po czym zostało transportowane do poznania i następnie do salonu sam czytając forum byłem mocno zaniepokojony czasem oczekiwania , ale cóż chyba się trafiło kurze, złote jajo
Pewnie będzie pytanie wiec uprzedzę odpowiedz Silnik 2.0 tsi 190km w R line , Lakier biała perła + 20’ nashville do tego pare pierdół bez szyberdachu ale np. ze wspomaganiem martwego punktu