Car-Net
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: Car-Net
Działa Wam car net? Od wczoraj pokazuje mi, że nie można wykonać funkcji zaloguj, spróbuj ponownie później.
U mnie to się zdarza dość często. Akurat teraz działa.
Czy u was w Car-net tez nie możecie dodać powiadomienia o kradzieży - moge dodać powiadomienie o opuszczeniu obszaru, predkości, a o kradziezy nie - od czego to może zależeć mam pełną wersje car-net
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Mam podobnie, brak mozliwosci wlaczenia powiadomienia. Dodatkowo dzis zmienialem reakcje na pedal gazu i nie wiem czy przez to ale nie widze ikonki carnetu (samochodzik z pinezką). Czy to awaria carnetu czy cos sie zepsulo podczas kodowania?
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
Zamknij samochod na pol godziny zeby sie can zresetowal i sprobuj ponownie. Ten carnet to syf i ciagle sa z nim problemy, pokazuje co chce i dzisla jsk chce. Nieraz nie mialem tej ikony a na stronie pokaxywalo.
Co ciekawe zrobiłem reset do ustawień fabrycznych i dalej nic, natomiast jak odpaliłem nawigację to brał lokalizacje z car-netu czyli z zupełnie innego miejsca niż byłem. Dam mu chwile na odczekanie, natomiast ta ikonka zawsze tam była, niezależnie od internetu itd. Stąd moje zdziwienie.
Być może pytanie z czapy ale: dlaczego używacie car-sticków? Udostępnianie neta z telefonu nie działa jak trzeba?
Dostałem gratis Ale jakbym miał wybierać to brałbym modem, choć o dziwo nie mam wtyku usb w schowku, tylko 1 w podłokietniku
Tel. działa ale po każdym zgaszeniu auta musisz ręcznie odpalać hot-spot w tel., jak masz carstick to działa zawsze.
Polecam "tagi NFC" jesli ktoś nie ma car-sticka czy modemu. Mała, dyskretna naklejka, po zapisaniu sekwencji ustawi w telefonie wszystko co potrzebne po zbliżeniu telefonu.