Sprawdzałem dzisiaj - ok. 500zł wyjdzie
[/quote]
Wysłałem zapytanie w dniu dzisiejszym do Wilczynsky Studio we Wrocławiu. Wycenili to na 900 zł netto ;D
Podaj namiar na PW zapytam czy w P-ń oklejanie mi chromy w rozsądnej cenie.pablo_bios pisze: ↑11.04.2018, 17:57Mam dobrą ekipę z opolskiego, ale robią w całej Polsce bez problemu. Dach za ok. 500 zł zrobią w 2-3 godzinki
Zaraz podeślę ci PW, mi chromy i przednie światła okleili bardzo ładniewasyl pisze: ↑11.04.2018, 18:01Podaj namiar na PW zapytam czy w P-ń oklejanie mi chromy w rozsądnej cenie.pablo_bios pisze: ↑11.04.2018, 17:57Mam dobrą ekipę z opolskiego, ale robią w całej Polsce bez problemu. Dach za ok. 500 zł zrobią w 2-3 godzinki
czyli jeśli auto ma panoramę vel. ciemny szklany dach, to nie zaburza sylwetki ?Pierwszy.i.ostatni.volkswagen pisze: ↑11.04.2018, 22:22przecież ten czarny dach to wygląda tragicznie Zaburza cała sylwetkę "coupe"
Ponadto za 2 lata ta czarna folia na dachu zmatowieje a przy próbie jej usunięcia odejdzie razem z lakierem (znam to z autopsji bo już oklejanie auta mam za sobą i nigdy więcej)
W najlepszym wypadku lakier się przebarwi.