Kodowanie samochodów
Re: Kodowanie samochodów
Czy ktoś się orientuje czy można wyłączyć sugerowanie biegów na manualu?
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
W sterowniku licznika (17) w kodowaniu albo adaptacjach znaleźć i wyłączyć "gear recommendation" lub "Switch recommendation (Economy)"
Dziękuję! A zapomniałem spytać, czy żeby przy wstecznym lusterka się obniżały trzeba coś zakodować czy jest to jakaś opcja? W instrukcji coś takiego wyczytałem ale mi się nie obniża.
Musisz przełączyć pokrętło regulacji lusterek na R, wtedy przy wrzuceniu wstecznego obniży się prawe lusterko (o ile masz tą opcję włączoną w menu samochodu).
Niestety i tu i tu nie znalazlem. Tylko cos w stylu computer with builtin economy
To spróbuj to wyłączyć.
Jak ma wyglądać domykanie okien podczas deszczu trzeba cos przelaczac? Silmik włączony czy może byc zamkniety?
A i jeszcze jak programowo wypalic dpf nie mam w opcji 01 kodowanie II
A i jeszcze jak programowo wypalic dpf nie mam w opcji 01 kodowanie II
Jak zakodować światła aby w pozycji 0 na przełączniku były całkowicie wyłączone?
Wybierz sterownik 09 (Centralny układ elektroniczny)
Dostęp bezpieczeństwa
Login 31347
Adaptacje
(9) - Wybierz daytime running lights only in switch position auto
Wartość=Aktif
Jeszcze jedno mam pytanie udało się komuś ustawić reakcje na pedał? u mnie nie można zaakceptować zaznaczonego bitu
Dostęp bezpieczeństwa
Login 31347
Adaptacje
Wartość=Aktif
Jeszcze jedno mam pytanie udało się komuś ustawić reakcje na pedał? u mnie nie można zaakceptować zaznaczonego bitu
Niestety nie mam takiej pozycji w tym sterownikuczarny pisze: ↑14.06.2018, 10:54Wybierz sterownik 09 (Centralny układ elektroniczny)
Dostęp bezpieczeństwa
Login 31347
Adaptacje
Wartość=Aktif