Audi a5 vs Arteon vs Passat hl
-
- Senior Member
Re: Audi a5 vs Arteon vs Passat hl
Przejedz sie pontej samej trasie audo arteon bmw. Najlepiej po dziurach, progach zwalniajacych.... tlumacze sobie ze to sportowe zawieszenie ale nieprzyjemnie wybiera dziury
- Blazio1946
- Posting Freak
Dużo robi rozmiar felg lato 19" profil 40 jest dosyć twardo, auto bez dcc. Zimowe mam 17 i profil 55 to samochód zdecydowanie bardziej miękko wybiera dziury, garby i inne .
-
- Senior Member
Profil arteon i bmw opony byl ten sam. Powaznie przepasc na dziurach. Bmw z 2017 standard ( killa dodatkow ale zaiweszenie silnik bez modyfikacji)
Nie wiem czy ma sens akurat takie porownianie, to zupełnie rózne samochody - z roznych segmentow, chyba że ktoś jako kryterium wyboru auta bierze pod uwage tylko cene... teoretycznianie moznaby porownać go z seria 3 GRAN TURISMO, bagaznik 520l, ale ilość miejsca w środku dyskwalifikuje BMW.Wyglad trojki GT pomijam Chyba nawet lepiej, że nie wszyscy będa jeździli Arteonami
2.0 TSI 190 KM
Chodziło mi o porównanie komfortu jazdy,wiem że ciężko porównać arteona do suva , suvy jeszcze do mnie nie przemawiają, po prostu miałem okazję jechać bmw i tylko z tego względu o nim wspomniałem. Tak jak pisałem wcześniej, sądziłem że jazda będzie przyjemniejsza:)Artpe pisze: ↑05.08.2018, 15:53Nie wiem czy ma sens akurat takie porownianie, to zupełnie rózne samochody - z roznych segmentow, chyba że ktoś jako kryterium wyboru auta bierze pod uwage tylko cene... teoretycznianie moznaby porownać go z seria 3 GRAN TURISMO, bagaznik 520l, ale ilość miejsca w środku dyskwalifikuje BMW.Wyglad trojki GT pomijam Chyba nawet lepiej, że nie wszyscy będa jeździli Arteonami