Witam wszystkich.
Jestem nowym użytkownikiem, chociaż śledzę Wasze forum już od dłuższego czasu i wreszcie przyszedł ten moment aby się zarejestrować.
Przesiadam się w końcu z Passata B8 na Arteona i w związku z tym, siłą rzeczy, bardziej teraz interesuje mnie wymiana informacji i doświadczeń właśnie z Wami

.
Udało mi się kupić w końcu to auto, chociaż moment teraz nie jest zbyt komfortowy (chciałem koniecznie TSI). Musiałem brać (a raczej wyrywać) z "placu" i tylko to co mieli do zaoferowania.
Niestety w moim samochodzie są felgi 18" ciemnoszare Almere. Dla mnie to najsłabszy punkt jego wyglądu (wiem, gusta sa różne

.
Ja jestem zakochany w felgach Rosario! Coś pięknego i pomimo fatalnych odczuć z jazdy jestem w stanie się poświęcić (nie mam DCC)... Można oczywiście kupić nowy komplet u Dilera, ale kosztuje kilkanaście tysięcy złotych (obłęd)!
Wiem, że dla większości z Was komfort i przyjemnosć z jazdy jest o wiele ważniejsza niż wygląd, więc jakby ktoś chciał, to bardzo chętnie się wymienię. Oczywiście nie chcę tutaj nikogo urazić ani oszukać, tylko może jest ktoś ,kto nie chce już jeździć cały w stresie z powodu 20" felg, które można łatwo uszkodzić.
Auto odbieram 10.12 (czeka już na mnie w Rybniku) więc jest to nowy komplet na letnich oponach. Szczegóły wymiany oczywiscie do uzgodnienia.
Serdecznie Was pozdrawiam.