Hej, czy jakbym się umówił na wizytę odblokujesz mi AppConect i te inne pierdoły co chcą kod od Aso?
Kodowanie samochodów
-
- Member
Re: Kodowanie samochodów
VW Arteon R-Line 2.0 TDI 190 4MOTION
Jeśli masz Discovery PRO to tak.
Jeśli Discovery Media to na razie szukam samochodu który ma DM i wszystko odblokowane.
Jeśli Discovery Media to na razie szukam samochodu który ma DM i wszystko odblokowane.
-
- Member
Niestety mam DM Jak juz bedziesz mógł to jestem chetny. Czesto przejezdzam A4 obok Ciebie wiec napewno sie ustawimy. Przy okazji chce wyłączyć start/stop, aby go włączać w razie potrzeby a nie ciągle wyłączać .
No właśnie da się tak zaprogramować, żeby domyślnie był wyłączony, ale ciągle reagował na przycisk? Czy mamy jedynie opcję działa lub nie?MaciekFLEX pisze: ↑20.11.2018, 17:06[...]wyłączyć start/stop, aby go włączać w razie potrzeby a nie ciągle wyłączać .
Ewentualnie może jakaś szybka instrukcja jak to zrobić przez OBDII?
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
Tylko całkowite wyłączenie do następnego kodowania.
-
- Member
Eee to słabo. Czasem jak w korku stoje to nich se gaśnie... Nie możesz wyczaić, żeby było odwrotnie? Domyslnie wyłączone i sobie włączać funkcje w razie potrzeby?
Mozna zamontowac taki prosty uklad( jest a ebay do kupienia) ktory podpina sie pod klawisz i zapamietuje ost ustawienie. Przed wizyta w serwisie mozna go dezaktywowac przez dluzsze przytrzymanie
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
Poszukuje VW z Discovery Media który ma: Sport Menu, Full Link, nawigacja, Bluetooth, wybieranie głosowe.
Potrzebuje odczytać jedną informacje więc najlepiej z południa Polski.
Potrzebuje odczytać jedną informacje więc najlepiej z południa Polski.
Podjedz do salonu, podepnij ODB Chocbym chcial to nie mam wszystkiego - bieda.
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190