O ile światło diody nie będzie powodować mlecznej poświaty w kamerze (nie będzie jej oślepiać) to rzeczywiście byłby fajny patent.
Wieczorem na nieoświetlonych parkingach kamery pod lusterkami są nieprzydatne.
O ile światło diody nie będzie powodować mlecznej poświaty w kamerze (nie będzie jej oślepiać) to rzeczywiście byłby fajny patent.
Wiem że to polsrodek ale jak się otworzy drzwi na chwilę,to później kamery pracują w świetle lamp w lusterkachMariop18 pisze: ↑16.12.2019, 00:00Panowie, pytanie.
Do dzisiaj nikt nie odpowiedział, jak zakodować użycie oświetlenia otoczenia samochody podczas manewrowania na parkingu. Byłaby to super opcja przy parkowaniu pod krawężnik w nocy, przy rzucie kamery na koło. Czy ktoś wie może, jaka adaptacja to robi? Eldar pisał o tym na długiej liście modyfikacji na początku tego wątku...
Hej, a w Touaregu ’19 nie jest już przypadkiem nowsza wersja asystentów TravelAssist (IQ.Drive) tak jak w nowym Passacie ?ochab pisze: ↑31.12.2019, 09:20Czy jest możliwość przekodowania (zwiększenia czasu) "ACC gotowy do jazdy" gdy stoimy w korku ? Wydaje mi się, że jest to tylko opcja przekodowania czegoś Ostatnio miałem na weekend Touarega z 19r. i tam ten czas jest dużo większy przez co asystent jazdy w korku jest bardziej funkcjonalny
Prawdopodobnie tak, ale kwestia czasu czuwania asystenta jest gdzieś programowalna, jakieś ustawienie czasu i tyle Tylko pytanie gdziearteonR pisze: ↑31.12.2019, 09:38Hej, a w Touaregu ’19 nie jest już przypadkiem nowsza wersja asystentów TravelAssist (IQ.Drive) tak jak w nowym Passacie ?ochab pisze: ↑31.12.2019, 09:20Czy jest możliwość przekodowania (zwiększenia czasu) "ACC gotowy do jazdy" gdy stoimy w korku ? Wydaje mi się, że jest to tylko opcja przekodowania czegoś Ostatnio miałem na weekend Touarega z 19r. i tam ten czas jest dużo większy przez co asystent jazdy w korku jest bardziej funkcjonalny
Dzisiaj probowałem zakodować ambient 30 kolorów, ViM o inne w Arteonie znajomego. Żadna aplikacja nie działała.
Tak, działają bez problemu. Chciałbym jeszcze dodać opcję aby podświetlały przy manewrowaniu i aby także podświetlały kiedy są złożone...