u mnie w długim kodowaniu nie ma możliwości wyboru Bajt-ów tylko jak na załączonym obrazku
Jakiś pomysł?
Funkcja zapamiętuje ostatni wybrany profil. Po wyłączeniu świateł na 0 następuje zapamiętanie ostatniego wyboru czyli brak świateł drogowych bo na 0 nie ma automatu... Wystarczy włączyć raz auto światła drogowe i zapamiętuje...
przyznam że doświetla całkiem nieźle, niestety tam gdzie koło może spotkać krawężnik nie sięgają ledy z lusterek, ale i tak jest lepiejmariusz123a pisze: ↑04.01.2020, 21:16Zapalają się lampki, ale dla kamer to nic nie wnosi, jak nie było nic widać tak nadal nic nie widać.
Zdecydowanie odbija się od bramy. Stąd tak mizernie, na tle światła odbitego, wygląda to oświetlenie z lusterek.mariusz123a pisze: ↑07.01.2020, 20:15Cień jest, bo właśnie zasłoniłem światełko na lewym lusterku, żeby sprawdzić efekt. Auto było na biegu wstecznym, więc cornery w lampach były włączone, tak jak przy normalnym manewrowaniu.
Oświetlenie zewnętrzne było wyłączone, jedynie stałem metr przed bramą garażowa, może przez nią światło z lamp przednich się odbijało.