Dzisiaj omijałem gołębia awaryjnie i to samo, samochód pływa
Testy i recenzje w mediach
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: Testy i recenzje w mediach
Nie omija się ptaszków, kotków i innych piesków przy większych prędkościach, jeżeli nie chcesz narazić siebie/rodziny.
Arteon R-line 190 TSI
Wszystko to wiem od dawien dawna, ale niech sobie każdy sam wybada jak ten samochód może się zachowywać - ten test łosia to skrajna sytuacja, ale to zachowanie czuć przy dużo niższych prędkościach. Po prostu dla mnie nie jest "zwarty" i tył żyje swoim życiem.Blazio1946 pisze: ↑11.06.2020, 22:47Nie omija się ptaszków, kotków i innych piesków przy większych prędkościach, jeżeli nie chcesz narazić siebie/rodziny.
To nie test ani nie recenzja, ale nie widziałem gdzie wrzucić.
https://youtu.be/OmQ0QKf1ZJs
Piosenka o Arteonie. Ktoś z forum?
https://youtu.be/OmQ0QKf1ZJs
Piosenka o Arteonie. Ktoś z forum?
Panowie,alcalu pisze: ↑11.06.2020, 23:23Wszystko to wiem od dawien dawna, ale niech sobie każdy sam wybada jak ten samochód może się zachowywać - ten test łosia to skrajna sytuacja, ale to zachowanie czuć przy dużo niższych prędkościach. Po prostu dla mnie nie jest "zwarty" i tył żyje swoim życiem.Blazio1946 pisze: ↑11.06.2020, 22:47Nie omija się ptaszków, kotków i innych piesków przy większych prędkościach, jeżeli nie chcesz narazić siebie/rodziny.
Widzę że żaden z Was nigdy nie jeździł polonezem truckiem z toną jabłek na pace. Zamiast prawa jazdy potrzebne bardziej były uprawnienia sternika bo z taką gracją się prowadziło ten wehikuł. Po takich przeżyciach prowadzenie Arteona to czysta finezja.
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )
Takie pajacowanie w sam raz dla gimbazy...
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
- Blazio1946
- Posting Freak
Miało wyjść na wesoło i tak nowocześnie, wyszło trochę gorzej.
Najlepszy tekst w tym tescie to, auto z tym dizlem jest mega ciche, bardzo dobre wygłuszenie.
Wg mnie jest poprawnie ale do bardzo cicho to brakuje trochę.
Najlepszy tekst w tym tescie to, auto z tym dizlem jest mega ciche, bardzo dobre wygłuszenie.
Wg mnie jest poprawnie ale do bardzo cicho to brakuje trochę.
W tym ostatnim videoteście wyżej zauważyłem, że Active Info Display wygląda inaczej niż te, które widywałem. Wskaźnik poziomu paliwa i temperatury wyleciał poza ekran na bok, ekran jest prostokątny bez tych ładnych wyciec gdzie był obrotomierz i prędkościomierz a sama grafika też inna? To jakaś biedniejsza wersja tych AID na tym filmie?
Od 2019 były już te liczniki. Mój jest z października 2019 i też posiada takowy licznik.Yan pisze: ↑20.07.2020, 12:51W tym ostatnim videoteście wyżej zauważyłem, że Active Info Display wygląda inaczej niż te, które widywałem. Wskaźnik poziomu paliwa i temperatury wyleciał poza ekran na bok, ekran jest prostokątny bez tych ładnych wyciec gdzie był obrotomierz i prędkościomierz a sama grafika też inna? To jakaś biedniejsza wersja tych AID na tym filmie?
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385