Car-Net
Re: Car-Net
Oj z Iphonem nie zadziała, zapomniałem dodać że chodzi o jabłko, nie wiem jak jest z androidem
Niestety się nie zgodzę. Carstick działa tylko gdy silnik jest włączony (zależne od portu USB ). Miałem pare przypadków że mimo włączonego silnika carstick wogóle nie wystartował i trzeba było odłączyć i połączyć ponownie
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
Apropos ikonki i dzisiejszego problemu z lokalizacją parkingową, teraz w Car-Net mam coś takiego: ( popieram że car-net to g**no )
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
-
- Member
U mnie Car-Net działa zawsze poprawnie. Jedynie czasem jest problem z aktualizacją danych ze względu na parkowanie w garażu podziemnym na poziomie -2, ale zazwyczaj pomimo tego samochód jest w stanie połączyć się z internetem i wysłać aktualizację danych. Jedynie kilka razy było konieczne ponowne zalogowanie do aplikacji mobilnej.
Dodam, że posiadam pakiet Business i korzystam z dodatkowej karty sim.
Dodam, że posiadam pakiet Business i korzystam z dodatkowej karty sim.
U mnie routerek Huawei podpięty do USB w podłokietniku wzbudza się zaraz po otwarciu drzwi lub włączeniu zapłonu - zatem net jest prawie zawsze
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Jak przywrociles w discovery pro ust fabryczne i dalej nie dziala to usun samochod z carnetu przez strone www i dodaj go ponownie. Zaktuwujesz potem w navi i powinno dzialac. Mialem tak kiedys i pomoglo dopiero to
- Blazio1946
- Posting Freak
U mnie dzisiaj wszystko działa jak trzeba logując się na komputerze.
Aplikacja w telefonie często nie chce się połączyć, pomaga jej usuniecie i na nowo dodanie samochodu.
Aplikacja w telefonie często nie chce się połączyć, pomaga jej usuniecie i na nowo dodanie samochodu.
Tak samo u mnieBlazio1946 pisze: ↑20.03.2018, 22:03U mnie dzisiaj wszystko działa jak trzeba logując się na komputerze.
Hej Blazio1946 - masz mozliwosc w Car-net (lub aplikacji na adroida) ustawienia powiadomienia o kradzieży- u mnie tylko jest mozliwosc dodania powiadomienia o obszarze i predkosci a o kradzieży nie moge dodać
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
- guttentager
- Member
gregmisz - a wywołałeś alarm w samochodzie? W mojej ocenie meldunek powinien pojawić się natychmiast.